Legfrissebb hírek ÚJ

Az extrém igénybevételt kifejezetten igénylő, maximális felszereltségű Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century a Sandlandertől

Az extrém igénybevételt kifejezetten igénylő, maximális felszereltségű Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century a Sandlandertől

A jóból soha nem elég. A Sandlander exkluzív kiadású 4x4-es terepjárót kínál azonnal, várakozási idő nélkül, raktárról. A limitált szériás – mindössze néhány száz darab készült belőle – Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century maximális off road felszereltségű, száz százalékban extrém igénybevételre hangolták a japánok.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Alaposan felkészítették
Megkapta a Toyota Heavy Duty csomagot, így a gyári kiadáshoz képest 40 milliméterrel nőtt a rugóút és a hasmagasság, de van első és hátsó differenciálzár, snorkel, megnövelt benzintartály, kavics és kőfelverődés elleni védelem, sárvédőív-szélesítés, komfort oldalfellépő, oldalajtó ütközésvédő panel
Forrás: Sandlander

Valódi ritkaság várja gazdáját a magyar manufaktúránál, a 70th Century még a márka számára kiemeltnek számító közel-keleti régióban is élményszámba megy. Az LC 3986 köbcentiméteres, V6-os benzinmotorral van ellátva, a technika 272 lóerős, az aggregáthoz ötsebességes manuális váltó kapcsolódik. Cseppet sem mellékesen, a típushoz elérhető összes off road extrát megkapta.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Remekül felszerelt
Tolatókamerával is ellátták, plusz több vezetősegítő rendszerrel, hogy még magabiztosabb legyen a közutakon, a terepen
Forrás: Sandlander

Először is, Toyota Heavy Duty csomaggal gazdagodott, aminek köszönhetően a gyári kiadáshoz képest 40 milliméterrel nőtt a rugóút és a hasmagasság. Pluszban erősített a hajtáslánc, van első és hátsó differenciálzár, snorkel, megnövelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, megnövelt benzintartály, valamint légkondicionálás. Ellátták kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, sárvédőív-szélesítéssel, komfort oldalfellépővel, oldalajtó ütközésvédő panellel. Csörlőtokos, erősített ütközésvédelemmel megtámogatott első, és fellépővel rendelkező hátsó lökhárítóval rendelkezik, a terepen járást maximálisan segíti a magnézium ötvözet keréktárcsaszett és a 265/70 R16-os gumiabroncs. A zárható tartóra szerelt pótkerék a hátsó ajtón található. Belekerült az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer és a Toyota Denso kerékfújó kompresszor.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Minőség
Az ötsebességes manuális váltó rendkívül precíz és nem mellékesen roppant strapabíró
Forrás: Sandlander

A megjelenése sem átlagos, az egyedi hűtőrács, a krómcsomag a dekorcsík, az első és hátsó ködlámpa kiemeli, de ugyancsak dob a megjelenésén, hogy az első fényszórói fekete hátteret kaptak. A komfortérzetet növeli a speciális, háromrétegű, hővédős, UV-szűrős üvegezés, a kényelemhez hozzájárul az elektromos ablakemelés, valamint a távirányítós centrálzár. A hosszabb utazásoknál remekül jön még a hűthető/fűthető kesztyűtartó. A navigáció Wi-Fi és Bluetooth kompatibilis, az egyedi, minőségi belteret pedig 70. évfordulós emlékplakettel megspékelt középkonzollal dobták fel. Sőt, egyedi a bőrdíszítésű kormány- és a kormányoszlop borítás, de a csak ebben a kiadásban elérhető konyakszínű bőrkárpitozás is dögös. Nem felejtették ki belőle a poroltót, a kormányszervo pedig megnövelt kapacitású. Elöl 3,5 tonna teherbírású vonószem, hátul ugyancsak 3,5 tonnára kalibrált Military vonófej található.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Dögös
Csak ebben a kiadásban elérhető a konyakszínű bőrkárpitozás
Forrás: Sandlander

És még nincs vége a felsorolásnak. Merthogy kipipálható a blokkolásgátló, a menetstabilizáló-rendszer, a kitörésgátó, az intelligens kipörgésgátló, a fékerőelosztó, a fékrásegítő, a hegymenetindulás segítő, a vezető- és utasoldali légzsák, valamint a tolatókamera. Az FM/AM rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, a kitűnő hangzásról pedig JBL hangszórószett gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Különleges
Egyedi dizájn: a hűtőrács, a fekete hátterű lámpál mind dobnak a megjelenésén
Forrás: Sandlander

Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Century. A Sandlander által raktárról kínált különleges terepjáró a magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, s azonnal megvásárolható. Érdemes szem előtt tartani, hogy az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Tágas
A hátsó üléssor is kényelmes, megfelelő a lábtér
Forrás: Sandlander