Legfrissebb hírek ÚJ

Csodák márpedig vannak: 1996-os, csak 122 ezer kilométert futott, gyári állapotú Toyota Land Cruiser FZJ80 a Sandlandertől

Csodák márpedig vannak: 1996-os, csak 122 ezer kilométert futott, gyári állapotú Toyota Land Cruiser FZJ80 a Sandlandertől

Párját ritkító különlegesség egyenesen a Sandlander raktárából. Az 1996-os esztendőben gurult ki az utcára az az összkerekes Toyota Land Cruiser FZJ80, amely gyári állapotú és mindössze 122 ezer kilométert tettek meg vele eddig. Unikális modell, egyedi lehetőség, azonnal megvásárolható és elvihető.

Lenyűgöző
A bőrülések motorosak, kitűnő állapotban vannak, szinte érintetlenek
Forrás: Sandlander

Ikonikus autó, hétszemélyes klasszikus, amely egészen elképesztő kondiban van. Tökéletes családi kocsi a hétköznapokra, elnyűhetetetlen terepjáró a legzordabb vidékekre, vagy egyszerre mindkettő.

Klasszikus stílus
Gyári rádió és automataklíma is van benne
Forrás: Sandlander

A makulátlan állapot nem a véletlen műve: megbecsült gyűjtemény része volt eddig a sérülés és korróziómentes jármű, egy német öregúr tulajdonában teltek a mindennapjai. A gazdája óvta mindentől, fűtött garázsban tartotta, nagyon vigyázott rá, majd az elmúlt bő évtizedben egy magyar gyűjtő büszkesége volt. Szinte hermetikusan elzárta a külvilág elől, nem is használta, egyetlen kilométert sem tett meg vele.

Lehet rá számítani
Az automataváltó dizájnja is a legendás időket idézi, s cseppet sem mellékesen, a szerkezet strapabíró, kitűnően végzi a feladatát
Forrás: Sandlander

Éppen ezért, az 1996-os (augusztusi) Toyota Land Cruiser FZJ80-ason körömpiszoknyi rozsdafolt sincs. Abszolút kiemelkedik a kortársai közül. A 4,5 literes, hathengeres, 215 lóerős, 373 newtonméteres csúcsnyomatékkal rendelkező benzinmotorral felszerelt 4x4-es terepjáró ellenőrizhetően mindössze 122 ezer kilométert futott. Az aggregát mellett a négysebességes váltója is kifogástalan állapotban van.

Hosszabb utazásra is tökéletes
A hátsó üléssor is maximális kényelmet nyújt
Forrás: Sandlander

Annak ellenére, hogy mindentől védték az eddigi gazdái, a legkeményebb, legextrémebb természeti akadályok legyőzésére született. Kimagasló off road képességgel rendelkezik, szívós, ellenálló, strapabíró, megbízható. Bár keveset használták, folyamatosan szervizelték.

Megkímélt, szinte bejáratós
A 4,5 literes, hathengeres, 215 lóerős, 373 newtonméteres csúcsnyomatékkal rendelkező benzinmotorban mindössze 122 ezer kilométer „van”
Forrás: Sandlander

A külső mellett a kényelmes beltér ugyancsak lenyűgöző, a bőrkárpitozása szintén eredeti, érintetlen. A bőrülések motorosak, az ablakok elektromosan működtethetőek, de gyári rádió és automataklíma is van benne. Felszerelték két légzsákkal, központi zárral. A gumiabroncsai könnyűfém keréktárcsákon feszülnek.

Tágas
A csomagtér is kiemelkedő: bőven jut hely a kirándulás vagy az expedíció cuccainak
Forrás: Sandlander

Az 1996-os, mindössze 122 ezer kilométert futott Toyota Land Cruiser FZJ80 a magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, s azonnal megvásárolható. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Remek választás
Makulátlan állapot, kitűnő terepképesség, zéró várakozási idő
Forrás: Sandlander