Legfrissebb hírek ÚJ

Egy van belőle a világon: áron alul elvihető az exkluzív Land Cruiser GRJ76 a Sandlandertől

Egy van belőle a világon: áron alul elvihető az exkluzív Land Cruiser GRJ76 a Sandlandertől

Szeretné olyan terepjáróval felfedezni a világot, amelyből csak egyetlenegy van a földkerekségen? Beleülne egy olyan összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ76-osba, amely exkluzivitása és egyedisége ellenére áron alul eladó? Akkor ne habozzon, mert ez tényleg soha vissza nem térő lehetőség, olyan alkalom, amelyből nincs sok egy emberöltő alatt. A Sandlander valódi 4x4-es kincset kínál – aki késlekedik, az lemarad róla.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Gyönyörű
A világ egyik legjobb terepjárójának, a Toyota Land Cruiser GRJ76-os modellnek az exkluzív kiadása. A Silver Editionből alapból sem sok készült, de a Sandlandertől megvásárolható vas abszolút egyedi
Forrás: Sandlander

Egy évvel ezelőtt gurult ki a márka japán üzeméből az a GRJ76-os, amellyel eddig mindössze 3000 kilométert tettek meg, s családi okok miatt most eladósorba került. Alapból is különleges modellről van szó, hiszen a Silver Edition limitált szériás kiadásból alig néhány tucat jelent meg, és ezek egyike áll most a Sandlander garázsában.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Megkímélt, szinte vadonatúj
Egy éve helyezték forgalomba, s mindössze háromezer kilométert tettek meg vele
Forrás: Sandlander

Ám nem akármilyen! A gépet gyárilag a legkeményebb igénybevételekhez igazították, hiszen erősített hűtő- és fűtőrendszerrel, erősített futóművel és hajtással látták el. Az ezüstszínű könnyűfém keréktárcsával „feldobott” autó sárvédő szélesítést, krómcsomagot és limitált sorozatú hűtőrácsot is kapott útravalóul.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Hardcore
Sárvédő szélesítéssel, krómcsomaggal, erősített hűtő- és fűtőrendszerrel, hajtással, valamint futóművel van ellátva
Forrás: Sandlander

És ez még nem minden. Merthogy az abszolút érdekessége és egyedisége az ajtók mögött rejlik. Ugyanis a teljes belterét áthúzatta a tulajdonosa. A rendkívül precíz „beavatkozást” egy magyar kézműves manufaktúra végezte el, amellyel például a Brabus is együttműködik hosszú ideje, a német tuningcég legnagyobb megelégedésére. A szürkés vajszínű csoda Connolly bőrből készült – a cég korábban többek között a Rolls-Royce-nak, a Bentleynek, a Ferrarinak, az Aston Martinnak, a Jaguarnak és a Morgannek is szállított. Olyan megjelenést biztosít az egyébként is különleges Land Cruisernek, hogy a lélegzetünk elakad.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Meseszép
A legfinomabb Connolly bőrrel borították a belterét, a munkálatokat a Brabusszal együttműködő magyar manufaktúra végezte
Forrás: Sandlander

A 4 literes, V6-os, 286 lóerős, 440 newtonméteres csúcsnyomatékot leadó benzinmotorral ellátott járműből eredetileg sem készült sok, de ezzel a „kabinnal” nincs belőle még egy a földkerekségen, a világ legeldugodtabb szegletében sem. Ez egészen biztos!

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Megbízható
A Toyota motortere 4 literes, V6-os, 286 lóerős benzines technikát rejt, amely gondos kezekben szinte örök életű
Forrás: Sandlander

Az elejébe pakolt technika pedig örök életű – ami a megbízhatóságát illeti. Amennyiben a gazdája az előírtaknak megfelelően szervizelteti, akár egymillió kilométer is simán megtehető úgy vele hogy nem kell szétbontani. És ezt a tapasztalat mondatja velünk. Egyébként 185 km/ó a Toyota végsebessége, s bár menne még többet is, a japán mérnökcsapat – pontosabban az elektronika – jelez, elég a mókából, fő a biztonság.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Most vagy soha
Csak egy van belőle a földkerekségen. Most áron alul elvihető, ez bizony soha vissza nem térő alkalom
Forrás: Sandlander

Szóval, egy csoda került eladósorba, ráadásul olyan áron, hogy bolond, aki kihagyja ezt a lehetőséget. Ez aztán tényleg egyedi vétel, exkluzív lehetőség. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését – van olyan, akinek nem...? – akkor érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Miénk vele a világ!
Hatalmas beltérrel rendelkezik, hosszabb kirándulásokra, akár expedíciós célokra is alkalmas
Forrás: Sandlander