Legfrissebb hírek ÚJ

Egyedi dizájn és megoldások: 272 lóerős Toyota FJ Cruiser Xtreme a Sandlandertől

Egyedi dizájn és megoldások: 272 lóerős Toyota FJ Cruiser Xtreme a Sandlandertől

Az utolsó Toyota FJ Cruiserek egyike megvásárolható most a Sandlandernél! A szürke színű, összkerekes, 272 lóerős, ötajtós, ötszemélyes Xtreme modell kitűnő felszereltséggel és terepképességgel rendelkezik. A magyar manufaktúránál megtekinthető és azonnal elvihető.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Extrém terepre
Emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló, az üléshuzat víz- és szennyeződésálló, könnyen tisztítható
Forrás: Sandlander

Az FJ Cruiser 2006-ban került a piacra, most viszont eljött a záróra ideje, az utolsó darabok kerülnek eladósorba. A Sandlandernél pedig elérhető az egyikük.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Utolsó lehetőség
Toyota FJ Cruiser Xtreme: a modellsorozat egyik utolsó darabja azonnal, raktárról elvihető a magyar manufaktúrától
Forrás: Sandlander

A 2023-as Xtreme kiadásban 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 LE-s benzinmotort helyeztek el. A technikához 4x4-es hajtás és automata váltó kapcsolódik. A hosszabb kirándulásokat elősegítendő az üzemanyagtartálya 159 literes – az FJ Cruiser amellett, hogy tökéletesen alkalmas a hétköznapi, akár a családi használatra, mégiscsak a civilizált környezettől messze eső sivatagi, mocsaras, erdei, extrém területek meghódítására készült.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Mindenhol elgurul
A strapabíró és dizájnos könnyűfém keréktárcsákon 17-es gumiabroncsok villannak, s a pótkerék is teljes értékű
Forrás: Sandlander

Emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló. Jár hozzá Crawl Control, vagyis kúszásvezérlő rendszer, zárható differenciálmű, valamint víz és szennyeződésálló, könnyen tisztítható üléshuzat. Belekerült a blokkolásgátló, a kipörgésgátló, a menetstabilizátor, az elektronikus fékerőelosztó, a sebességtartó automatika. Jegyezzük meg, off road specifikus a blokkolás- és a kipörgésgátló, s mind a négy kerékhez tárcsafék tartozik.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Komfortos
Hátul is megfelelő a helykínálat, nem lehet panasz a kialakításra
Forrás: Sandlander

Az első ajtónál B-oszlop nélküli beszállást biztosító FJ Cruisereket jellemzi, hogy az ajtók a menetiránynak háttal nyílnak – ez most sincs másképpen. Nem mellékesen külön nyitható a hátsó ablak, az üvegezés pedig három rétegű, hővédős, UV-szűrős. Dögösek a fekete lökhárítók az ezüst betétekkel, valamint az ezüstre fényezett külső tükrök.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Zene fülnek
Minőségi JBL zenerendszer került bele
Forrás: Sandlander

A fényszórók tiszta üvegből készültek, de nem felejtették ki a felszerelésből a sárvédő szélesítést vagy éppen az oldalsó komfortfellépőt sem. A teljes értékű pótkerék a hátsó ajtón kapott helyet, szükség esetén könnyen elérhető, hozzáférhető, a tartója pedig természetesen zárható. Az oldalsó tükrök elektromosan állíthatóak, fűthetőek, a strapabíró könnyűfém keréktárcsákon pedig 17-es gumiabroncsok villannak.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Nem hétköznapi
A beülés nem lehet gond: az első ajtónál B-oszlop nélküli beszállást biztosító autónál az ajtók a menetiránynak háttal nyílnak
Forrás: Sandlander

A bluetooth-os, JBL zenerendszer fülbemászó hangzást biztosít. Az autót felszerelték légzsákokkal (vezető- és utasoldali, függöny és oldal), parkolássegítővel, első és hátsó ködlámpával, a középső visszapillantó tükörbe integrált tolatókamera képpel. A szervós bőrkormány multifunkciós, van négy darab kapaszkodó, négy darab pohár-, két palack- és négy térképtartó, távirányítós a központi zár. Opcionálisan pedig rendelhető hozzá gyári 3,5 tonna kapacitású vonóhorog, Toyota Racing Development (TRD) csörlő és haspáncél.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Praktikus
A csomagoknak, a túrafelszerelésnek is bőven jut hely
Forrás: Sandlander

A szürke színű, vadonatúj Toyota FJ Cruiser Xtreme a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben, a finanszírozásban teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Nem kell várni
Azonnal, raktárról elvihető, nincs várakozási idő
Forrás: Sandlander