Legfrissebb hírek ÚJ

Egyedi festésű, maximális felszereltségű, terepképességű Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 VXR Sandlandertől

Egyedi festésű, maximális felszereltségű, terepképességű Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 VXR Sandlandertől

Frissen, melegében újabb különlegesség a Sandlandertől! Megérkezett ugyanis a magyar manufaktúrához az ugyancsak megvásárolható egyedi színű Toyota Land Cruiser GRJ79 VXR „testvére”, a szintén speciális Keleti Rubin festést kapó GRJ76 V6 VXR. Aki nem hétköznapi összkerekes terepjáróra vágyik, ne késlekedjen – azonnal, raktárról elvihető a modell.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Egyedi kialaktás
A beltér konyakszínű, szintetikus bőr kárpitozása, a bőrdíszítésű kormány- és kormányoszlop borítás, a fabetét lenyűgözővé teszi a Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 VXR-t
Forrás: Sandlander

A jármű színét a 90-es esztendőkben találták ki és használták, mégpedig a 7-es, a 8-as és a 9-es korai modelleknél. A hivatalos elnevezése Keleti Rubin, utalva arra, hogy a kelet-afrikai térség volt akkoriban a világ legnagyobb rubin exportőre. És ehhez a lenyűgöző festéshez tökéletesen illik az egyedi hűtőrács, a ködlámpás, erősített ütközésvédelemmel megtámogatott grafitszürke fényezésű lökhárító, valamint a figyelemfelkeltő kerékív-szélesítés.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Jól pakolható
Tágas csomagtér, amelyben tökéletesen elférnek a családi nagybevásárlás pakkjai vagy éppen a sivatagi expedíció felszerelései
Forrás: Sandlander

A motorháztetőből „kinyújtózkodik” a klasszikus Toyota-logó, s maximálisan passzol a külsőhöz a beltér konyakszínű (szintetikus bőr) kárpitozása, a bőrdíszítésű kormány- és kormányoszlop borítás, a fabetét. A kavics és kőfelverődés elleni védelem, illetve az oldalajtó ütközésvédő panel is alapból jár hozzá.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Hosszabb utazásokhoz
Az ötszemélyes autó hátsó üléssora is kényelmes, komfortos, jelentős a lábtér
Forrás: Sandlander

Az autó motortere 3986 köbcentiméteres, 231 lóerős benzines aggregátot őriz, a technikához ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik. A komfort oldalfellépős LC valódi terepgép, kőkemény kalandor. Ellátták első és hátsó differenciálzárral, Toyota Denso csörlővel, snorkellel, vagyis készen áll a legextrémebb környezet meghódítására is. Az első vonószem és a hátsó vonófej kapacitása 3500 kilogramm, ahogy a vontatókapacitás is 3,5 tonna.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Maximális kiszolgálás
UV-szűrős az üvegezés, emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, a légkondicionáló, hűthető és fűthető a kesztyűtartó
Forrás: Sandlander

A magnézium ötvözet keréktárcsáin 265/70 R16-os méretű gumiabroncsok feszülnek. Az üvegezés UV-szűrős, az ablakmozgatás elektromosan működik, a központi zár pedig távirányítós. A hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionálás emelt kapacitású, a kesztyűtartó hűthető és fűthető. A kormánya új fejlesztésű, ergonomikus fogású.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Megbízható
3986 köbcentiméteres, 231 lóerős benzinmotor dolgozik az autó elejében, az aggregáthoz ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik
Forrás: Sandlander

Került bele vezető- és utasoldali légzsák, abroncsnyomás-ellenőrző rendszer, blokkolásgátló, menetstabilizáló-rendszer, kitörésgátó, intelligens kipörgésgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, hegymenetindulás segítő. Az FM/AM rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, a kitűnő hangzásról pedig JBL hangszórószett gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Terepen járó
A különleges, Keleti Rubin festésű Land Cruiser első és hátsó differenciálzárat, csörlőt és snorkelt is kapott
Forrás: Sandlander

A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 VXR azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.