Legfrissebb hírek ÚJ

Egyedi megjelenésű, maximális felszereltségű Toyota Land Cruiser GRJ71 70th Anniversary a Sandlandertől

Egyedi megjelenésű, maximális felszereltségű Toyota Land Cruiser GRJ71 70th Anniversary a Sandlandertől

A Toyotának – pontosabban a vásárlóknak – annyira „bejött” a hetvenedik évfordulós kiadás a Land Cruiserekből, hogy sorozatgyártásban hagyta. A Sandlandernél most elérhető a csúcsfelszereltségű GRJ71 70th Anniversary: a gyönyörű megjelenésű (kívül rubin piros, belül konyakszínű) összkerekes terepjáró azonnal, raktárról elvihető.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
4.0, V6
A Toyota Land Cruiser GRJ71 70th Anniversary motortere rendkívül megbízható benzines aggregátot rejt, amelynek a csúcsteljesítménye 231 lóerő
Forrás: Sandlander

Ez a legritkább festésű LC. A színt a 90-es esztendőkben használták, a 7-es, a 8-as és a 9-es korai modelleknél volt elérhető. Hivatalosan Keleti Rubin a neve, ugyanis a kelet-afrikai térség volt akkoriban a világ legnagyobb rubin exportőre.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Unikális
Egyedi, konyakszínű bőrborítást kapott az utastér, így a rendkívül kényelmes ülések is
Forrás: Sandlander

Az autóba egy rendkívül megbízható, strapabíró, 3986 köbcentiméteres, V6-os, 231 lóerős benzinmotort tettek. Az aggregáthoz ötsebességes manuális váltó kapcsolódik. Ellátták az LC-t első és hátsó differenciálzárral, csörlővel, kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, komfort oldalfellépővel és oldalajtó ütközésvédő panellal.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Menő
A színösszeállításon kívül a megjelenését unikálissá teszi a grafitszürke fényezésű sárvédő szélesítés, de komfort oldalfellépővel és oldalajtó ütközésvédő panellal is ellátták
Forrás: Sandlander

A 3500 kilogrammos vontatási kapacitással rendelkező GRJ71 70th Anniversary antracit fényezésű, magnézium ötvözet keréktárcsái és a 265/70 R16-os gumiabroncsai egyértelműen támogatják a terepen járást, de jár hozzá abroncsnyomás-ellenőrző rendszer is. A színösszeállításon kívül a megjelenését unikálissá teszi az egyedi hűtőrács, a motorháztetőn található ikonikus Toyota-logó, a grafitszürke fényezésű sárvédő szélesítés és lökhárító, utóbbiba a ködlámpát és a nappali menetfényt is beleintegrálták.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Kitűnően felszerelt
Ötsebességes manuális váltó, UV-szűrős üvegezés, elektromos ablakemelés, hűthető/fűthető kesztyűtartó, megnövelt kapacitású kormányszervo, vezető- és utasoldali légzsák, JBL hangszórós, CD-s, MP3, USB és AUX kompatibilis FM/AM rádió, multimédia és navigáció előkészítés is jár hozzá
Forrás: Sandlander

Az üvegezése UV-szűrős, elektromos az ablakemelés, hűthető/fűthető a kesztyűtartó, megnövelt kapacitású a kormányszervo. A felszereltség része a blokkolásgátló, a menetstabilizáló-rendszer, a kitörésgátó, az intelligens kipörgésgátló, a fékerőelosztó, a fékrásegítő, a hegymenetindulás segítő, a vezető- és utasoldali légzsák. A JBL hangszórószettel összekötött FM/AM rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis. Van multimédia és navigáció előkészítés – utóbbi azt jelenti, hogy beletették a „navit”, de az európai SD kártyát külön kell hozzá megvásárolni.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Tágas beltér
Rendkívül jól pakolható a 4x4-es jármű, a csomagoknak és a túrafelszerelésnek is simán jut hely
Forrás: Sandlander

Megkapta az új, ergonomikus fogású kormányt, az utastere intarziával, fabetéttel díszített. Egyedi, hímzett, süppedős szőnyegeket tettek bele, s más 70-es Land Cruiserekkel ellentétben konyakszínű bőrkárpitozással dobták fel az utasterét.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Műutak melletti használatra
Az antracit fényezésű, magnézium ötvözet keréktárcsái és a 265/70 R16-os gumiabroncsai támogatják a terepen járást
Forrás: Sandlander

A Keleti Rubin színű Toyota Land Cruiser GRJ71 70th Anniversary a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, megvásárolható. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Erős és praktikus
A 3500 kilogrammos vontatási kapacitással rendelkező GRJ71 70th Anniversary teljes értékű pótkereke a hátsó ajtóra került, hogy szükség esetén, mondjuk egy kiadós szafarizás alatt könnyen elérhető legyen
Forrás: Sandlander