Legfrissebb hírek ÚJ

Egyedi megjelenésű, snorkellel, csörlővel, difizárakkal ellátott Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th a Sandlandertől

Egyedi megjelenésű, snorkellel, csörlővel, difizárakkal ellátott Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th a Sandlandertől

Az 1951 óra piacon lévő Toyota Land Cruiser „megszületésének” hetvenedik évfordulójára készült megkülönböztetett modellek továbbra is rendkívül népszerűek világszerte. A Sandlander most egy valódi különlegességet kínál megvásárlásra: az összkerekes GRJ76 V6 70th Anniversary kiemelkedő felszereltséggel rendelkezik és extrém igénybevételre készítették fel. A terepjáró 31 990 000 forintért azonnal, raktárról elvihető.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Dizájnos
A hetvenedik évfordulós kiadás utasterét fabetét teszi egyedivé
Forrás: Sandlander

Már a megjelenése sem átlagos. Egyedi hűtőráccsal rendelkezik, a motorháztető elején klasszikus, ikonikus Toyota embléma ágaskodik. Az első fényszórói fekete hátteret kaptak, s még feltűnőbbé teszi a fekete sárvédőív-szélesítés, a komfort oldalfellépő, valamint a gyári 16-os könnyűfém keréktárcsaszett.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Hosszabb utazásokhoz
A bőrös hátsó ülések is teljes kényelmet nyújtanak
Forrás: Sandlander

Az autóban 3986 köbcentiméteres, V6-os, 231 lóerős benzinmotor dolgozik, a technikához ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik. A kimagasló terepképességet erősíti az első és a hátsó differenciálzár, a snorkel, a Toyota Denso csörlő és a hátsó ajtóra szerelt pótkerék is hozzájárul a tökéletes egyensúlyhoz. Emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionálás. Ellátták kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, oldalajtó ütközésvédő panellel.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Jól felszerelt
Az ötsebességes manuális váltóval, felezővel ellátott terepjárót emelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, légkondicionáló, hűthető és fűthető kesztyűtartó teszi még vonzóbbá
Forrás: Sandlander

Opcionálisan rendelhető még hozzá a 7-es szériához elérhető összes off road kiegészítő, a Sandlandernél vásárolható például 3,5 tonna teherbírású vonóhorog, haspáncél vagy gyári alumínium tetőcsomagtartó.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Elnyűhetetlen
Csörlő, két differenciálzár, snorkel, a terepképességet támogató könnyűfém keréktárcsaszett, kimagasló off road tulajdonságok: az extrém igénybevételhez igazították a Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Anniversaryt
Forrás: Sandlander

A 265/70 R16-os gumiabroncsokon guruló, 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel és hátsó vonófejjel rendelkező autóba abroncsnyomás-ellenőrző rendszer is került. A komfortérzetet növeli a speciális, háromrétegű, hővédős, UV-szűrős üvegezés, a kényelemhez hozzájárul az elektromos ablakemelés, valamint a távirányítós centrálzár. A hosszabb utazásoknál remekül jön a hűthető/fűthető kesztyűtartó.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Elnyeli a felszerelést
A csomagtér több mint kielégítő, remekül pakolható az autó
Forrás: Sandlander

A Land Cruiser abszolút unikálisnak számító konyakszínű szintetikusbőr kárpitozással rendelkezik, de egyedi a bőrdíszítésű kormány- és a kormányoszlop borítás, valamint a fabetét. Mindezeken felül van blokkolásgátló, menetstabilizáló-rendszer, kitörésgátó, intelligens kipörgésgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, hegymenetindulás segítő, vezető- és utasoldali légzsák, valamint tolatókamera. No meg FM/AM rádió (CD, MP3, USB, AUX).

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Különleges
A 231 lóerős, 4x4-es jármű egyedi, konyakszínű szintetikusbőr kárpitozással gurult ki az utcára
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Anniversary a magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és megvásárolható. Azonnal, raktárról elvihető, 31,99 millió forint ellenében. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben, a lehető legjobb finanszírozási lehetőség megtalálásában is teljes körű segítséget nyújt.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.