Legfrissebb hírek ÚJ

Egyetlen darab érkezik belőle Európába, az is Hernádra! Toyota Land Cruiser GRJ71 TRD 70th a Sandlandertől

Egyetlen darab érkezik belőle Európába, az is Hernádra! Toyota Land Cruiser GRJ71 TRD 70th a Sandlandertől

Különleges, egyedi hardcore terepjárót keresőt, figyelem! A Sandlander olyan összkerekes Toyota Land Cruisert kínál, amelyből nem csak hazánkban, de egész Európában ez az egyetlen darab van. Az LC születésének 70. évfordulójára készült limitált szériás kiadás egyik példánya lesz megvásárolható a magyar manufaktúránál: a nullkilométeres, vadonatúj GRJ71 TRD 70th teljes kényelmi, biztonsági és off road felszereltséggel várja szerencsés gazdáját.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Exkluzív kiadás
A Toyota Racing Development szakemberei segítettek megalkotni a különleges, limitált szériás Toyota Land Cruiser GRJ71 TRD 70th modellt. Nem csak Magyarországra, de egész Európába az az egy érkezik belőle, amely a Sandlandertől elvihető lesz
Forrás: Sandlander

Ez az első és egyben az utolsó alkalom is, hogy valaki ehhez a tényleg kivételes, exkluzív terepjáróhoz jusson. A japán vállalat a világhírű speciális részlegének, a Toyota Racing Developmentnek a szakembereivel alkotta meg a csodát. A helyiek mind elkapkodták a korlátozott darabszámban készült modelleket, az öreg kontinensre írd és mondd az az egy kerül, amely jelenleg egy hajó gyomrában ringatózik az óceánon és a partot érést követően a Sandlander hernádi bázisán várja majd gazdáját.
A bézs színű külsővel és beltérrel csábító Land Cruiser elejében 4 literes, V6-os, a TRD-s motorvezérlőjének köszönhetően 295 lóerős, 440 newtonméteres csúcsnyomatékkal rendelkező benzines „szív” kapott helyet. Amellett, hogy az aggregát „örök élet plusz egy napra” van kalibrálva, jegyezzük meg, hogy Európában jövőre bevezetik az Euro 7-es környezetvédelmi és károsanyag kibocsátási normát, így hasonló jármű behozatalára már esély sem nyílik majd. Ez az utolsó sansz, ennyi volt, kész, nem lesz több lehetőség.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Megbízható, erős, nyomatékos
Az autó motortere 4 literes, V6-os, 295 lóerős, 440 newtonméteres csúcsnyomatékkal rendelkező benzines „szívet” rejt. Európában jövőre bevezetik az Euro 7-es környezetvédelmi és károsanyag kibocsátási normát, így hasonló jármű behozatalára már esély sem nyílik majd.
Forrás: Sandlander

A kapcsolható 4x4-es rendszerrel ötsebességes manuális váltóval ellátott Toyota az extrém területek meghódítására termett. Az egyébként kőkemény alapkiadáshoz képest erősített a hajtáslánca, a megemelt futóművének hála, 30 milliméterrel hosszabb a rugóútja. A 100 százalékosan zárható első és hátsó differenciálműves LC-hez jár gyári csörlő és gyári snorkel, 3,5 tonna kapacitású vonószem előre és hátra. „Kipipálható” az ABS, a kipörgésgátló, a menetstabilizáló, a visszacsúszásgátló, a több légzsák, de az első és a hátsó fék is nagyobb hatásfokkal dolgozik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Tejes az off road listája
A 100 százalékosan zárható első és hátsó differenciálmű is tartozik az LC-hez, de jár hozzá csörlő, snorkel, kapcsolható összkerékhajtás, 3,5 tonna kapacitású első és hátsó vonószem, első és hátsó nagyobb hatásfokú fék
Forrás: Sandlander

A terepjáró kovácsolt alumínium kerekeket kapott, s ezekhez igazították a sárvédő szélesítését. Az öt férőhelyes személyautó dizájnját alaposan feldobja a krómcsomag, ám érdemes megemlíteni az „elefántfüles” oldalablakot, a komfort oldalfellépő küszöböt (a hátsó, harmadik ajtóhoz is jár), a hűthető kesztyűtartót, az elektromos ablakot, a központi zárat, az elektromosan állítható tükröt, a gyári navigációt, a JBL hangszórószettet, a háromrétegű hővédő üvegezést, a megnövelt hatásfokú hő- és hangszigetelést és a V6-os benzinmotorhoz hasonlóan örök életre szóló plüssüléseket.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Terepen járásra abszolút alkalmas
Az öt férőhelyes személyautó terepjáró kovácsolt alumínium kerekeket kapott, s ezekhez igazították a sárvédő szélesítését
Forrás: Sandlander

A limitált sorozatot bizonyítandó gyári emlékplakettel „kitüntetett” GRJ71 70th-ban a TRD-s csomagnak hála nincs sebességkorlátozás, vagyis képes a 185 kilométer/órás tempó fölé is emelkedni. Ez azt jelenti, hogy akár 200 km/ó-val is repeszthet az 1850 kilogrammot nyomó, a hardcore terepjárók táborában kifejezetten könnyűnek mondható, éppen ezért rendkívül jól mozgó, fürge jármű.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Strapabíró társ
Egyedi GRJ71, amely alkalmas a mindennapi feladatok elvégzéséhez, de a legextrémebb kalandokban is lehet rá számítani
Forrás: Sandlander

A néhány héten belül, még karácsony előtt átvehető, szögezzük le még egyszer, nem csak hazánkban, de egész Európában egyedülálló Toyota Land Cruiser GRJ71 TRD 70th hétköznapi és extrém igénybevételre is tökéletes. Sőt, befektetésnek ugyancsak szuper, mert a különlegessége okán biztosan lehetünk benne, hogy megőrzi az értékét. Most tényleg ne késlekedjen, mert egészen biztosan hamar elkel. Amennyiben további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.