Legfrissebb hírek ÚJ

Elpusztíthatatlan tereppickupok a Sandlandertől: bézs és homokkő szürke Toyota Land Cruiser GRJ79 DC Extech raktárról

Elpusztíthatatlan tereppickupok a Sandlandertől: bézs és homokkő szürke Toyota Land Cruiser GRJ79 DC Extech raktárról

Jönnek a glamour napok a Sandlandernél! Minden idők egyik legstrapabíróbb munkagépe, a legek pickupja megvásárolható a magyar manufaktúránál: a különleges, erősített, összkerekes, dupla kabinos, hatszemélyes (!) Toyota Land Cruiser GRJ79 DC Extech modellből egy bézs és egy homokkő szürke színű azonnal, raktárról elvihető.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Igásló, kőkemény melóra
A hasmagasságát 40 milliméterrel növelték, erősített a hajtáslánca, növelt a hűtő- és fűtőkapacitása, a klímarendszere, 90+90 literes üzemanyagtartállyal van ellátva
Forrás: Sandlander

A lehetetlen leküzdésére született. Kiemelkedő terepképességű pickup, amely a világ legelhagyatottabb helyein is magabiztosan működik. Elnyűhetetlen, rendkívül strapabíró, feltartóztathatatlan – ezek a jelzők cseppet sem elcsépeltek, ha a GRJ79 Extech kiadásról van szó. A jármű motorterében 3986 köbcentiméteres, V6-os, 286 LE-s, 440 newtonméteres topnyomatékkal bíró benzines aggregát végzi hibátlanul a feladatát.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
A legek járműje
A Toyota Land Cruiser GRJ79 DC Extech pickup a kategóriájának legnagyobb hátsó utasterét, legnagyobb platóját nyújtja, ráadásul a legnagyobb teherbírással rendelkezik
Forrás: Sandlander

Igazi munkaautóról, olyan igáslóról beszélünk, amely szinte legyőzhetetlen. Az üzembiztos működését mínusz 40 és plusz 50 Celsius-fokos hőmérsékleti tartományban garantálják a japánok. Megnövelt a hűtő és a fűtő, valamint a klímakapacitása, ellátták snorkellel, beszállást segítő kiegészítő aluküszöbbel, erősített, a terepen járást támogató acél keréktárcsákkal és erősített oldalfalú gumiabronccsal.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kényelmes, praktikus és biztonságos
Háromrétegű, UV-szűrős, hővédő üvegezést kapott, az ablakmozgatás és az oldalsó tükörállítás elektromos. A felszereltség része a blokkolásgátló, az oldalsó ütközésvédelem, a menetstabilizáló rendszer,a fékerőelosztó és a fékrásegítő rendszer, a hegymenet indulást segítő,a több légzsák és a keréknyomás-figyelő rendszer is
Forrás: Sandlander

Annak érdekében, hogy a civilizált területektől távol, a senki földjén is lehessen rá számítani, az üzemanyagtartálya 90+90 literes, plusz az elektromos rendszere vízzárt, megfelel a legszigorúbb katonai szabványoknak. Háromrétegű, UV-szűrős, hővédő üvegezést kapott, így nyáron, a legnagyobb melegben vagy télen, a leghidegebb időszakban is kényelmes munkavégzést biztosít. A Toyota irigylésre méltó Heavy Duty csomaggal gurult ki a gyárból: 40 milliméterrel emelték a hasmagasságát és megerősítették a hajtásláncát.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Praktikus munkatárs
A fülke hátulján eltolható/nyitható ablakkal rendelkező modell hátsó lökhárítója fellépővel van megtámogatva
Forrás: Sandlander

Erősített az első lökhárítója (amely ütközésvédelemmel és csörlőtálcával rendelkezik), a hátsó pedig fellépővel van megtámogatva. Előre 3,5 tonnás vonószem, hátulra 3,5 tonnás vonófej került, az ablakmozgatás és az oldalsó tükörállítás elektromos, de van benne blokkolásgátló, oldalsó ütközésvédelem, menetstabilizáló rendszer, fékerőelosztó és fékrásegítő rendszer, hegymenet indulás segítő, több légzsák és keréknyomás-figyelő rendszer is. Megfelel az Európai Unió egyre szigorodó környezetvédelmi, károsanyag-kibocsátási előírásainak, s opcionálisan gyári első és hátsó differenciálzárral, valamint gyári Denso csörlővel tehető még durvábbá.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Jó erőben van
A snorkellel ellátott járműben 3986 köbcentiméteres, V6-os, 286 LE-s, 440 newtonméteres topnyomatékkal bíró benzinmotor dolgozik
Forrás: Sandlander

A fülke hátulján eltolható/nyitható ablakkal ellátott Land Cruiser pickup a kategóriájának legnagyobb hátsó utasterét, legnagyobb platóját nyújtja, ráadásul a legnagyobb teherbírással rendelkezik, azaz tényleg a legek járműve. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, a Sandlander pedig az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy lefoglalózná, megvásárolná a bézs és a homokkő szürke színű, azonnal, raktárról elvihető dupla kabinos Toyota Land Cruiser GRJ79 DC Extech modelleket, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.