Legfrissebb hírek ÚJ

ENSZ terepjárók a Sandlandernél: öt darab vadonatúj, speciális Toyota Land Cruiser GRJ76 azonnal megvásárolható

ENSZ terepjárók a Sandlandernél: öt darab vadonatúj, speciális Toyota Land Cruiser GRJ76 azonnal megvásárolható

Meglepetés a Sandlandertől! Az Egyesült Nemzetek Szervezete nem vett át néhány száz darab vadonatúj, különleges felszereltségű, összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ76 terepjárót, s a kontingensből a magyar manufaktúrának sikerült öt példányt megkaparintania. Ezek most megvásárolhatóak, ráadásul rendkívül kedvező áron.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Meggyőző
Tágas, kényelmes a beltér, ráadásul ellátták az összes vezetőtámogató rendszerrel, amely belekerülhet egy 7-es sorozatú Land Cruiserbe

Az ENSZ a háborús övezetekben, a békemissziós, humanitárius akcióiban szinte csak és kizárólag Land Cruisereket használ. Nemhiába, hiszen a japán terepjáró strapabíró, rendkívül megbízható, elnyűhetetlen és a legextrémebb környezetben sem vall szégyent. A szervezet folyamatosan vesz modelleket a Toyotától, s annak függvényében, hogy egyes területeken éppen milyen a politikai helyzet, pótrendeléseket ad le, de az is előfordul, hogy bizonyos mennyiségre nincs szüksége, ezek pedig a piacra kerülnek. Ahogy most. Ezeket a különleges járműveket pillanatok alatt szétkapkodják a világ különböző cégei, ám a Sandlandernek most sikerült öt darabot megszereznie. A 2022-es modellévű, nulla kilométeres, vadonatúj gyártású járművekből öt darab fehér színű Hernádon várja gazdáját.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Terepre vele!
Az ENSZ-nek készült, megerősített, speciális Toyota Land Cruier GRJ76-osból öt darab, fehér színű modell elérhető a Sandlandernél

A humanitárius célokra készült autók jellemzője a végtelen megbízhatóság. Az alapkiadáshoz képest a hűtő- és a fűtőkapacitás megnövelt, nagyobb, azaz 130 literes az üzemanyagtank, s három darab előszűrővel is ellátták az autót, vagyis a legrosszabb minőségű benzinnel is elboldogul. Erősített az acél keréktárcsaszett, plusz erősített az első és a hátsó hídnak az acélteste, ahogy a kocsi alváza is.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Jó választás
Bőven van benne hely, hosszabb utazásokra, expedíciós kirándulásokra is maximálisan alkalmas

A 4 literes, V6-os benzinmotor hajtotta Toyota csúcsteljesítménye 252 lóerő, a topnyomatéka 445 Newtonméter. Az ötsebességes manuális váltó gyárilag módosított végáttétellel rendelkezik, így a csúcssebesség 185 kilométer/óra. Érdekesség, hogy a GRJ76-os karosszériáját az A, a B, a C és a D oszlopnál is megerősítették, így védve a benne ülőket egy esetleges borulásnál, vagy balesetnél.

A hatszemélyes LC hővédő üvegezéssel, elektromos ablakemeléssel és oldalsó tükörállítással, klímával, valamint rádió előkészítéssel rendelkezik. Ellátták az összes vezetőtámogató rendszerrel, amelyek elérhetőek a 7-es szériához, de a felszereltség része a 3,5 tonna teherbírású, a katonai szabványnak megfelelő vonófej és vonószem is.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Biztosítva
A legrosszabb minőségű üzemanyaggal is simán működik a három előszűrővel ellátott rendszer 4 literes, V6-os, 252 lóerős benzinmotorja

Összesen öt darab elérhető az ENSZ számára készült, fehér színű, speciális Toyota Land Cruiser GRJ76-osból. Ne sokat gondolkodjon, mert lemarad a különleges lehetőségről. További információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.