Legfrissebb hírek ÚJ

Exkluzív kiadás, micsoda lehetőség! Egyetlen darab Toyota FJ Cruiser Last Edition Xtreme elérhető a Sandlandernél

Exkluzív kiadás, micsoda lehetőség! Egyetlen darab Toyota FJ Cruiser Last Edition Xtreme elérhető a Sandlandernél

A Toyota nyugdíjazza legendává vált összkerekes terepjáróját, az FJ Cruisert. Ám mielőtt megszűnik a gyártása, a japánok egy különleges, limitált szériás „Last Edition” sorozatot dobnak piacra, s egyetlen darab belőle most a Sandlandernél elérhető: az erősített, csúcsfelszereltségű, cementszürke színű „Xtreme” fedőnevű változat Hernádon átvehető.

A Toyota a 2022-es modellévre gyártott néhány exkluzív darabot, ezek gyűjtőneve Last Edition lett. Az autókban 4 literes, V6-os, 272 lóerős, 443 newtonméteres csúcsnyomatékkal rendelkező benzinmotor dolgozik. Minden bizonnyal egyetlenegy került közülük Magyarországra, az az egy pedig most a Sandlandernél megvásárolható. Csak a tisztánlátás és a tervezés miatt: korábban volt egy hasonló (TRD-s) modell a magyar manufaktúra birtokában, s mindössze egyetlen nap alatt gazdára talált.

Unikális darabról van szó. Erősített a hajtáslánca, megnövelt a fűtő és a hűtő kapacitása, gyárilag dupla, összesen közel 170 literes az üzemanyagtartálya. Plusz, ami rendkívül jól jön az aszfaltutak elhagyásakor, hogy az automata váltós gépet megtámogatták a KYB futóműszettjével, amely 5 centiméteres hasmagasság-emelést biztosít a járműnek.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Extrém igénybevételhez igazítva
4 literes, V6-os, 272 lóerős (443 Nm) benzinmotorral van ellátva a Toyota FJ Cruiser Last Edition Xtreme, erősített a hajtáslánca, megnövelt a fűtő és a hűtő kapacitása, gyárilag dupla, összesen közel 170 literes az üzemanyagtartálya

Megkapta a csúcsminőségű erősített alvázvédelmet és felületkezelést, de jár hozzá középső és hátsó gyári differenciálzár, kovácsolt alumínium kerékszett és az extrém időjárási körülményeknek ellenálló háromrétegű hővédő üvegezés.

Az ázsiai országban rendkívül fontos a kormány mögött ülő személy és az utasok biztonsága, így a felszereltségi listán kipipálható az ABS, az ESP, a lejtmenet-elindulást segítő rendszer, de több légzsák is vigyáz a kocsiban helyet foglalókra. S amolyan meglepetésként pazar minőségű JBL hangszórókon át szólal meg a zene menet közben.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Terepre (is) vele!
A csúcsminőségű, az aszfaltutak elhagyására maximálisan alkalmas KYB futóműszettet kapott, amely 5 centiméteres hasmagasság-emelést biztosít a járműnek. Az autó a mindennapi használatra ugyanúgy megfelel, mint a hosszabb kiruccanásokra, expedíciós utazásokra

Tehát szögezzük le újra: mindössze egyetlen darab Xtreme felszereltségi szinttel rendelkező Toyota FJ Cruiser Last Edition terepjáró várja gazdáját a Sandlandernél. Az extrém igénybevételhez tervezett, alaposan megerősített 4x4-es modell egészen biztosan nem sokáig marad magányos, ezért, annak, aki szeretné megkaparintani, azt ajánljuk, ne késlekedjen. További információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.