Legfrissebb hírek ÚJ

Extrém terepen járó a javából! Limitált kiadású Toyota Land Cruiser GRJ71 LX+ a Sandlandertől

Extrém terepen járó a javából! Limitált kiadású Toyota Land Cruiser GRJ71 LX+ a Sandlandertől

A jóból is lehet még jobbat alkotni. A Toyotánál értenek is hozzá, miképpen, a Sandlander pedig segít hozzájutni a terepjárós kincshez. A magyar manufaktúránál most raktárról, várakozási idő nélkül megvásárolható a Land Cruiser GRJ71 kiemelt változata, a LX+. Az Európában egyedülállónak számító autó 4x4-es hajtással, 272 lóerős motorral, teljes felszereltséggel és kiemelkedő off road képességgel rendelkezik.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Csábító
Az igénybevételnek ellenálló üléshuzat praktikus, a kényelmes, tágas utastér hangszigetelését növeték a gyári kiadáshoz képest, az üvegezés háromrétegű, UV-szűrős
Forrás: Sandlander

Csúcsgép. A GRJ71 alkalmas arra, hogy afrikai, szaharai expedíciókon vegyen részt, de nem retten meg az erdőjárástól, a mocsaras, saras vidékek felkutatásától, a mély hóban barangolástól sem. És természeten a mindennapi használatra is száz százalékban megfelel. Ráadásul a Sandlandernél most a mindössze 500 darabos limitált szériában megjelent exkluzív kiadásból került eladósorba egyetlen példány.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Praktikus
A kesztyűtartóhoz hasonlóan a két ülés közötti könyöklő is hűthető, két üdítő is elfér benne
Forrás: Sandlander

A „70th Anniversary” jelölés a Land Cruiser 1951-es születésére utal. Ugyan 2021-ben ünnepelte hetvenedik évfordulóját, de oly nagy a kereslet világszerte a különleges kiadások iránt, hogy a japánok meghosszabbították a „piros betűs” időszakot. A most megkaparintható terepjáró abszolút a műutak unalmas világának elhagyására készült. A felszereltség része a csörlő, az első és a hátsó differenciálzár, az erősített könnyűfém keréktárcsaszett és a sárvédő szélesítés.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Túrázásnál jól jöhet
Üzemanyagkanna van a hátsó ajtón, így nem gond a tankolás, akár a dűnék között járva sem...
Forrás: Sandlander

A gyárinál jóval vastagabb hangszigeteléssel rendelkező LC-ben 4 literes, V6-os, 272 lóerős motor dolgozik, a topnyomaték 440 Newtonméter. Az aggregáthoz megbízható ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik – a technikáról mindenféleképpen muszáj megjegyezni, hogy rendkívül ellenálló, a legextrémebb környezetben is „odateszi” magát. Az alapból 90 literes tankkal rendelkező gép harmadik ajtaján pedig üzemanyagkannát helyeztek el, hogy a legkietlenebb területeken is megoldható legyen a benzinutánpótlás.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Készen áll a terepes bevetésre
A felszereltség része a csörlő, az első és a hátsó differenciálzár, az erősített könnyűfém keréktárcsaszett és a sárvédő szélesítés
Forrás: Sandlander

A merev tengelyes, tekercsrugós és stabilizátoros első, valamint merev tengelyes, laprugós, stabilizátoros hátsó felfüggesztéssel utcára került Toyotát ellátták háromrétegű hővédő üvegezéssel, hűtött kesztyűtartóval, hűtött könyöklővel. Az ablakok elektromosan mozgathatóak, s ugyanez elmondható az oldalsó tükrökről is. Nem hiányozhat belőle a centrálzár, a navigáció, az LCD kijelző, a CD, MP3, USB és AUX kompatibilis rádió a JBL hangszórószettel.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Strapabíró, megbízható
4 literes, V6-os motor 272 lóerős, a csúcsnyomaték 440 Newtonméter. Az aggregáthoz megbízható ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik
Forrás: Sandlander

A 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel és hátsó vonófejjel is rendelkező modellről elmondható, a lökhárító (a ködlámpa és a csörlőtálca mellett) ütközésvédelemmel ellátott, ahogy megkapta a kavics és kőfelverődés elleni védelmet, a blokkolásgátlót, a menetstabilizálót, a fékerőelosztót, a fékrásegítőt, a hegymenetindítás segítőt, az oldalsó ütközésvédelmet, a vezető- és utasoldali légzsákot, valamint a keréknyomás-figyelő rendszert.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Nyerő választás
A csomagtér is ütős, jól elfér a felszerelés egy hosszabb útra is, a menet közbeni hangulatról pedig a Kenwood fejegység és a JBL hangszórószett gondosodik
Forrás: Sandlander

Rendkívül ritka, Európában egyedülálló Toyota Land Cruiserről van szó. A 2023-as modellévjáratú GRJ71 LX+ most azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül elvihető a Sandlandertől. Amennyiben megvásárolná, vagy további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.