Legfrissebb hírek ÚJ

Garázsvásár a Sandlandernél: közel 30 ezer Land Cruiser-tétel, különlegességek és ritkaságok is elérhetőek, azonnal!

Garázsvásár a Sandlandernél: közel 30 ezer Land Cruiser-tétel, különlegességek és ritkaságok is elérhetőek, azonnal!

Ha lassan és nehézkesen is, de érkezik a tavasz, s a természet újjászületését különleges garázsvásárral ünnepli a Sandlander. Közel 30 ezer tétel kerül most piacra, az ikonikus 40-es, 60-as, a mára már legendának számító 70-es, 80-as, 100-as, és a Dakar-győztes 200 Toyota Land Cruiser, akár ritkaságnak számító alkatrészei, kiegészítői várnak gazdára. Ne késlekedjen, egészen biztos, hogy valódi kincsekre lel!

Az árukészlet rendkívül széleskörű, szerteágazó és színes – ami a közös pont, vagyis ami összeköti mindegyiket, az az LC. Rengeteg olyan alkatrész is elérhető, amely gyűjtői darabnak számít, nem lehet már rendelni, és biztos, hogy nincs már belőle több.

Csak a teljesség igénye nélkül: a 40-es, a 60-as, a 70-es, a 80-as, a 100-as és a világ leghíresebb terepversenyének, a Dakar-ralinak a szériaautó-kategóriáját számtalanszor megnyerő 200-as Land Cruiserhez a szerkezeti alkatrészeken kívül kárpitok, lökhárítók, lámpák, üvegek, és karosszéria elemek is elérhetőek. Sőt, komplett karosszériák is szerepelnek a kínálatban.

Mintegy 200 darab használt és új terepjáró gumiabroncs ugyancsak várja gazdáját.

Az értékesítés módja rendkívül egyszerű. Aki szeretne hozzájutni a Toyota terepjárós kincsekhez, nem kell mást tennie, mint írnia a toth.balazs@sandlander.com e-mailcímre vagy hívni a +36 70 1999 141-es telefonszámot.

Minden megkeresésre, érdeklődésre maximum 24 órán belül válaszol a Sandlander. Ne feledjék: ha Toyota Land Cruiserről van szó, a Sandlandernél nincs lehetetlen.