Legfrissebb hírek ÚJ

Hardcore terepmunkások a Sandlandertől: két darab Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel kimagasló felszereltséggel eladó

Hardcore terepmunkások a Sandlandertől: két darab Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel kimagasló felszereltséggel eladó

Kőkemény munkatárs, ráadásul V8-as dízelmotorral! Két darab, fehér színű Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel pickup újra elérhető a Sandlandernél: a többek között két differenciálzárral, csörlővel felszerelt összkerekes pickupok 33 190 000 forintért raktárról megvásárolhatóak.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Menő
Jól felszerelt a Toyota, például hűthető és fűthető a kesztyűtartó, emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, a légkondicionáló, bőrös a kormány, van faberakás, az üléskárpitozás jól bírja az igénybevételt

Olyan 4x4-es melósmodelleket kínál a magyar manufaktúra, amelyek a legextrémebb környezetben is kimagasló teljesítményt nyújtanak. Mindkét járműben az ikonikussá vált 4461 köbcentiméteres, V8-as, 204 lóerős dízelmotor kapott helyet, a technikához ötsebességes manuális váltó és terepváltó kapcsolódik.

A kategóriájukban a legnagyobb platómérettel, a legkomolyabb terhelhetőséggel és a legtágasabb utastérrel rendelkeznek, míg a terepképesség kimagasló. A felszereltség része a gyári első és hátsó differenciálzár, a snorkel és a 3,6 tonna teherbírású Denso csörlő. A vontatási kapacitás 3500 kilogramm, az üzemanyagtartálya pedig 130 literes.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Stílusos
Az ablakemelés és az oldalsó tükörmozgatás elektromos, van navigáció előkészítés, LCD kijelző, az FM/AM rádió CD-s, MP3, USB, AUX, Android Auto és Apple CarPlay kompatibilis

A krómcsomagos Land Cruiserek rendelkeznek plató alatti ütközésvédelemmel, sárvédő szélesítéssel, a terepen járást maximálisan támogató könnyűfém keréktárcsákkal és 265/70 R16-os gumiabroncsokkal. Kaptak beszállást segítő oldalfellépőt, ködlámpát előre és hátulra, 3,5 tonna teherbírású első vonószemet, valamint hátsó vonófejet.

A blokkolásgátlóval, oldalsó ütközésvédelemmel, keréknyomás figyelő és menetstabilizáló rendszerrel, fékerőelosztóval és fékrásegítővel, valamint hegymenet indítást segítővel ellátott pickupok ráadásul egyedivé, egyénre szabottá alakíthatóak. Merthogy a Sandlandernél opcionálisan megvásárolható hozzájuk raktárról a 79-eshez gyártott összes off road kiegészítő, plusz a gyári 3,5 tonnás vonóhorog.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Hardcore igénybevételre
A kategóriájában a legnagyobb platómérettel, a legkomolyabb terhelhetőséggel és a legtágasabb utastérrel rendelkezik, míg a terepképesség kimagasló

Mindegyik modell ötszemélyes, az utastér üvegezése UV-szűrős, az ülések kárpitozása a folyamatos igénybevételt is jól bírja. Plusz bőrös a kormány és a váltógomb, hűthető és fűthető a kesztyűtartó, emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, a légkondicionáló.

Az ablakemelés és az oldalsó tükörmozgatás elektromos, van navigáció előkészítés, LCD kijelző, az FM/AM rádió CD-s, MP3, USB, AUX, Android Auto és Apple CarPlay kompatibilis. A központi zár távirányítós, légzsák védi a vezető-, valamint az utasoldalon helyet foglalót.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Készen áll a legkeményebb terepmunkákra
A , 4,5 literes V8-as dízelmotor hajtotta, 4x4-es Land Cruiser VDJ79 kapott többek között első és hátsó differenciálzárat, snorkelt és csörlőt

A két darab, fehér színű Toyota Land Cruiser VDJ79 4.5 V8 Diesel egyenként 33,19 millió forintba kerül. A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, s azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, a magyar manufaktúra az ügyintézésben és a legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában is teljes körű segítséget nyújt.

Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná valamelyik munkagépet, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.