Legfrissebb hírek ÚJ

Igazi szenzáció: V8-as dízelmotorral ellátott, makulátlan Toyota Land Cruiser VDJ76 a Sandlandertől

Igazi szenzáció: V8-as dízelmotorral ellátott, makulátlan Toyota Land Cruiser VDJ76 a Sandlandertől

Erre az ajánlatra mondják azt: most vagy soha! Merthogy a Sandlander olyan ikont ajánl megvásárlásra, amely nemhogy kis hazánkban, de egész Európában egyedülálló. Ennyire kevés futott kilométerrel (14000), makulátlan állapotú, különleges motorral (4.5 D-4D, V8) ellátott Toyota Land Cruiser VDJ76, amit a hernádi manufaktúra kínál, egyszerűen nem lelhető fel még egy a kontinentális használtautó-piacon.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Szinte teljesen új
Ellenőrizhetően, mindössze 14 ezer kilométert futott

Nem túlzás, ez maga a csoda kategória. Ami a 2018. augusztus 31-én forgalomba helyezett autót elsősorban kiemeli a 7-es sorozat tagjai közül, sőt a modellcsalád élére repíti, azt a motortér rejti. Csak ízlelgessük egy kicsit a számokat: 4,5 literes, V8-as dízeles technika, amely 205 lónak az erejével bír, a csúcsnyomatéka pedig több mint 500 Newtonméter! Ahogy a mondás tartja, az ilyen aggregát mifelénk ritka, mint a fehér holló...

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
4,5 literes, V8-as dízelmotor
A rendkívül megbízható, a gyengébb minőségű gázolajjal is vígan elboldoguló technika 205 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig több mint 500 Newtonméter

Az ellenőrizhetően mindössze 14 ezer kilométert futott jármű „szíve” a 200-as Land Cruiserére vezethető vissza, hasonló, amely a világ leghíresebb terepversenyén, a Dakar-ralin is számtalanszor bizonyított. Azzal a különbséggel, hogy még inkább a megbízhatóság vezérelte a japán szakembereket, amikor megalkották. Mert lehet, hogy egy picivel gyengébb, de például jó értelemben véve még igénytelenebb az üzemanyag-minőségre, vagyis nyugodtan tankolhatunk bele az isten háta mögötti helyeken, nem kell attól tartanunk, hogy kinyírná az európaihoz képest sokkal „piszkosabb” gázolaj. Nem kérdés, méltó utódja a 7-esekbe pakolt legendás hathengeres motornak.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Most vagy soha!
Igazi különlegesség, az európai használtautó-piacon nincs még egy belőle

Az alkotáshoz ötsebességes, mechanikus váltó igazodik, kapcsolható összkerékhajtással és gyári első, valamint hátsó differenciálzárral van ellátva a gép. A 2022. február 26-ig érvényes forgalmi engedéllyel rendelkező, eddig egyetlen tulajdonost boldogító, ötszemélyes Toyotába belekerült az összes off road extra, amely a 7-es széria darabjaira jellemző. Merthogy ez az LC kőkemény terepjáró, ehhez kétség sem férhet. A hosszabb utakra, akár kontinensátkelésekre tervezett üzemanyagtankja 130 literesre növelt, erősített a hajtáslánca, ahogy a hűtő- és a fűtőkapacitása.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Terepjáró
Gyári első és hátsó differenciálzárral van felszerelve

Az alapkiadáshoz képest gyári 3 centiméteres emelést kapott a futómű, de az eredeti csörlővel és snorkellel is ellátták a gyárban. Az osztóműpáncélt, mindkét tengelyen 30-30 milliméteres Hoffmann nyomtáv- és sárvédő szélesítést kapó autó gyári, erősített könnyűfémfelnijeire General Grabber Tire X3 285/75 R16-os gumiabroncsokat húztak – utóbbiból összesen öt darab tartozik a felszereltségébe. Az alapos alvázvédelmen áteső vas 3,5 tonna kapacitású gyári vonóhoroggal is rendelkezik.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Igazi kincs, valódi ikon
A három centiméteres emelést kapó futóművel ellátott Toyota Land Cruiser VDJ76 130 literes üzemanyagtartállyal, snorkellel, nyomtáv- és sárvédő szélesítővel, erősített hajtáslánccal, valamint hűtő- és fűtőkapacitással rendelkezik

És ez még nem minden! Merthogy esztétikai, biztonsági és kényelmi extrákból is van jó néhány. A pillantásokat mágnesként vonzó krómcsomaggal ellátott Land Cruiser „Toyota” feliratos, régimódi hűtőrácsa a retro modelleknek állít emléket. A LED-es nappali fénytől a hő- és betörésvédő, engedélyezett (forgalmiba bejegyzett) fóliázáson és a ködlámpán át a navigáció előkészítésig, a tolató kameráig, tényleg számtalan kiegészítővel ellátták Japánban. Természetesen elektromosan mozgathatóak az ablakok és állíthatóak az oldalsó tükrök, van benne centrálzár, antibakteriális minőségi plüsskárpit, légkondicionáló, ABS, tempomat, négy irányban állítható kormányoszlop és gyári gumiszőnyeg garnitúra. Annak érdekében pedig, hogy a hosszabb kiruccanások alkalmával az apró holmiknak is legyen megfelelő hely, a strapabíró ARB tetőkonzol gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Minőség
Öt darab General Grabber Tire X3 285/75 R16-os gumiabroncs jár hozzá. A könnyűfém felnijei gyárilag erősítettek

Szóval, aki nem késlekedik, megnyerheti a főnyereményt. Merthogy ilyen kevés kilométerrel, makulátlan állapotban nincs még egy V8-as dízel Toyota Land Cruiser VDJ76 az európai használtautó-piacon. Ez páratlan lehetőség egy páratlan modell megkaparintására. Amennyiben további információkra, részletekre kíváncsi, szeretné megvásárolni a modellt, akkor érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)
Egy darab van belőle
Nem érdemes késlekedni: aki különlegességre, pazar minőségű, kitűnő állapotban lévő valódi terepjáró-csodára vágyik, az jelentkezzen