Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen még nem volt: négy darab megkímélt Toyota Land Cruser HZJ76 és három darab HZJ78 eladó a Sandlandernél

Ilyen még nem volt: négy darab megkímélt Toyota Land Cruser HZJ76 és három darab HZJ78 eladó a Sandlandernél

Pünkösd környékén a Sandlander halmozza az élvezeteket. Valódi terepjárós kincseket kínál, a készlet erejéig. A hernádi manufaktúránál hét darab (!), 47 és 163 ezer kilométer között futott Toyota Land Cruiser került eladósorba: a HZJ78-asból három, a HZJ76-osból négy példány várja kalandvágytól fűtött gazdáját. Figyelem, indul a különleges vásár, ne maradjon le róla!

A járművek Európában regnáló segélyszervezet autói voltak, ami azért fontos, mert csak és kizárólag gyári márkaszervizekben végezték el rajtuk a szükséges átvizsgálásokat, beavatkozásokat. Mind a hét darab Land Cruiser military kiadás, vagyis alapból az extrém terepezésre lettek kitalálva. Apró, felszíni sérülésektől eltekintve mindegyik gyári minőséget képvisel, azaz remek állapotban van.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Remekmű
A Toyota Land Cruiser HZJ 4,2D legendává vált az elmúlt évtizedek alatt, az extrém terepjárás ikonikus alakjává nőtte ki magát a széria. A Sandlandernél most négy darab 76-os és három darab 78-as vár gazdára, a megkímélt modellek befektetésnek is megfelelnek

A HZJ 4.2D legendává vált az elmúlt évtizedek során. A strapabírósága, a megbízhatósága és a terepképessége lenyűgöző, rendre feltűnik humanitárius és ENSZ békemissziós bevetéseken, vagy éppen a legextrémebb expedíciós utazásokon. Nem csoda, hogy óriási a kereslet a piacon, az igényeket egyszerűen lehetetlen kielégíteni. Aki birtokol egy kimagasló minőségű darabot a szériából, az bizony nem akar megválni tőle, mert egyszerűen nem lehet csalódni benne. A hét darabos készlet pedig egészen egyedülálló, ilyen lehetőség nincs még egy a kontinentális piacon, az egészen biztos.

A Sandlander egyébként óriási energiákat fektet abba, hogy különleges, használt Land Cruisereket hozzon Magyarországra. A „fajtamentés” egyfajta küldetése a manufaktúrának – a minőségről, a hozzáértésről mindent elárul, hogy a hazánkba hozott modellek néhány nap alatt elkelnek. Éppen ezért már most túlzás nélkül kijelenthető, a 130 vagy 90+90 literes üzemanyagtartállyal, snorkellel ellátott HZJ76-osok és az ugyancsak extrém terepjáráshoz igazított HZJ78-asok nem sokáig maradnak „árvák”.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Megkíméltek
A hét darab terepjáró mindegyike remek állapotban van, 47 és 163 ezer kilométer közötti futásteljesítménnyel

Mi előre szóltunk: nem érdemes sokat tanakodni, késlekedni, mert hamar gazdára talál az összes Toyota terepjáró. További részletek és információk a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703 telefonszámon kérhetőek.