Legfrissebb hírek ÚJ

Izgalmas, extrém kalandokhoz készült: Toyota Land Cruiser GRJ71 V6 70th Anniversary a Sandlandertől

Izgalmas, extrém kalandokhoz készült: Toyota Land Cruiser GRJ71 V6 70th Anniversary a Sandlandertől

Extrém terepképesség és kitűnő felszereltség. A Sandlander többek között gyári csörlővel és két differenciálzárral rendelkező, 231 lóerős Toyota Land Cruiser GRJ71 V6 70th Anniversary összkerekes modellt kínál megvásárlása. Az utolsó darab a magyar manufaktúránál, amely cseppet sem mellékesen azonnal, raktárról elvihető.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Kitűnő választás
A Toyota Land Cruiser GRJ71 V6 70th Anniversary bőrbelsős, kényelmes utastérrel, LCD-kijelzővel, emelt kapacitású hűtő és fűtőrendszerrel, légkondicionálóval, hűthető és fűthető kesztyűtartóval kedveskedik utasainak
Forrás: Sandlander

A 3986 köbcentiméteres, V6-os motorral ellátott jármű a mindennapi, városi használat mellett alkalmas arra, hogy afrikai, szaharai expedíciókon vegyen részt, de „jól áll neki” az erdőjárás, a mocsaras, saras vidékek meghódítása vagy éppen a hóban kalandozás.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Menő
A pótkerék mellett üzemanyagkanna is helyet kapott a hátsó ajtókon
Forrás: Sandlander

Kapott az autó sárvédő szélesítést, komfort oldalfellépőt, csörlőtokos első és fellépővel ellátott hátsó lökhárítót. A könnyűfém keréktárcsákon 265/70 R16-os gumiabroncsok feszülnek, ellátták kavics- és kőfelverődés elleni védelemmel. Kapott oldalajtó ütközésvédő panelt, krómcsomagot, ködlámpát. Az első vonószem és a Military hátsó vonófej kapacitását, valamint a vontatási képességét is 3,5 tonnára kalibrálták.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Hosszabb útitávra is
Az „utaskabin” hátsó üléssora is maximális komfortot nyújt, a lábtér is megfelelő
Forrás: Sandlander

A bőrbelsős autóban emelt kapacitású a hűtő és a fűtőrendszer, a légkondicionáló, UV-szűrős az üvegezés. Hűthető és fűthető a kesztyűtartó, de megtalálható benne a fabetét, a digitális óra, a bőrkormány, a bőr váltógomb. A háromajtós, ötszemélyes, első és hátsó gyári differenciálzárral, gyári Denso csörlővel rendelkező LC-n a pótkerék a hátsó ajtón kapott helyet – ez az utóbbi elrendezés nem csökkenti a 4x4-es Toyota kimagasló terepképességét.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Legenda
Ikonikus stílus, minden a funkcionalitásnak alárendelve
Forrás: Sandlander

Az ablakok elektromosan mozgathatóak, a központi zár távirányítós. Nem hiányzik belőle az LCD kijelző, a rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, amelyhez JBL hangszórószett kapcsolódik. Jár hozzá blokkolásgátló, kitörésgátló, menetstabilizáló, fékerőelosztó, fékrásegítő, hegymenetindítás segítő, oldalsó ütközésvédelem, vezető- és utasoldali légzsák, tolatókamera, valamint abroncsnyomás-figyelő rendszer.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Vérbeli kalandor
Első és hátsó differenciálzár, csörlő és könnyűfém keréktárcsa is tartozik a 231 lóerős LC felszereltségébe
Forrás: Sandlander

A 2023-as modellévjáratú Toyota Land Cruiser GRJ71 V6 70th Anniversary a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, s azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Figyelem, ez a készlet utolsó megmaradt darabja! Amennyiben megvásárolná, vagy további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.