Legfrissebb hírek ÚJ

Jól felszerelt családi autót vagy vérbeli terepjárót keres? Itt a kettő az egyben: 2024-es Toyota Land Cruiser GRJ76 a Sandlandertől

Jól felszerelt családi autót vagy vérbeli terepjárót keres? Itt a kettő az egyben: 2024-es Toyota Land Cruiser GRJ76 a Sandlandertől

A Toyota Land Cruiser 7-es sorozata a megjelenése, 1984 óta a csúcson van, nem lehet vele mellényúlni. Ám a japánok most gondoltak egy merészet, frissítették, kívül, belül módosították az ikonikus terepjárót és még az eddiginél is jobb autót alkottak. A Sandlandernél többféle modell is elérhető, most egy 231 lóerős, összkerekes GRJ76-ost ajánlunk megvételre: a full extrás, kimagasló off road képességgel megáldott jármű ára 33 490 000 forint és raktárról megvásárolható

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Megújult
Új LCD-kijelző és operációs rendszer is került a terepjáróba, plusz emelt kapacitású a hűtő és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló
Forrás: Sandlander

A 2024-es modellévjáratú GRJ76 a népszerű retrodivatot követve a korábbi kiadások dizájnjára (is) hajaz. Változott a motorháztető, a homlokfal, a hűtőrács, az első és a hátsó lökhárító, a sárvédő, de kapott LED-es fényszórókat, hátsó lökhárítót pedig a 40-es modellek hátsó lámpáival dobták fel.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Jól jöhet
A kesztyűtartó hűthető és fűthető
Forrás: Sandlander

Ugyancsak hozzányúltak a műszerfalhoz és a középkonzolhoz. Olyan LCD-kijelző került az autókba, amit például a Yarisnál, illetve a Camrynál is használ a Toyota, s ugyanez jellemzi az operációs rendszert.

A Toyotát 3986 köbcentiméteres, 231 lóerős, V6-os benzinmotorral látták el, a rendkívül strapabíró és megbízható aggregáthoz ötsebességes manuális váltó és felező kapcsolódik. Annak érdekében, hogy a legdurvább terepen, a legextrémebb környezetben se érje meglepetés, az alapfelszereltség része a gyári első és hátsó differenciálzár, a Toyota Denso csörlő, a snorkel. A pótkeréknek a hátsó ajtón találtak helyet, így a terepképesség cseppet sem csorbult, stabil maradt a gép.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Vérbeli terepen járó
A 2024-es modellévjáratú Toyota Land Cruiser GRJ76 csörlővel, első és hátsó differenciálzárral, snorkellel, 4x4-es hajtással és sárvédőív-szélesítéssel is rendelkezik
Forrás: Sandlander

Extrém melegben vagy extrém hidegben jó szolgálatot tehet az emelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló. Hosszabb kiruccanás alatt remek hasznát vehetjük a hűthető és fűthető kesztyűtartónak, valamint a hűtött könyöklőnek. Van sárvédő szélesítés, komfort fellépő, az első vonószem és a hátsó vonófej is 3500 kilogramm teherbírású.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Bírja az extrém igénybevételt
Megbízható, strapabíró manuális váltó és felező kapcsolódik a 231 lóerős benzinmotorhoz
Forrás: Sandlander

Ha minden esetleg valakinek nem lenne elég, nem kell kétségbe esnie, ugyanis a Sandlandernél elérhető az összes off road kiegészítő, amit a 7-es szériához gyártottak. Vagyis opcionálisan rendelhető a GRJ76-oshoz például 3,6 tonna kapacitású vonóhorog vagy a felszerelésnek helyet biztosító tetőcsomagtartó.

Került bele középső kartámasz, fedélzeti komputer, utas- és vezetőoldali légzsák, kulcsnélküli nyitórendszer. Az FM/AM rádió AUX és USB kompatibilis, új az LCD-kijelző, a rendszer támogatja a telefontükrözést (Android Auto, Apple CarPlay), valamint a vezeték nélküli mobiltöltést. Újdonság a fejtámlás hátsó üléssor, amely immáron osztottan dönthető.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Van benne hely bőven
A csomagtér tágas, többhetes expedíció felszerelése is elfér benne
Forrás: Sandlander

A szürke színű, dekorcsíkos, ötajtós és ötszemélyes Land Cruiser oldalsó tükrei és az ablakai elektromosan mozgathatóak, a központi zár távirányítós. A belterét fabetéttel tették izgalmasabbá, az állítható, multifunkcionális szervokormány bőrkötésű, ahogy a váltógomb is. A kényelmes, dönthető ülések az igénybevételnek ellenálló, strapabíró kárpitozást kaptak.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Maximalista
Kényelmes és komfortos az utastér, a középső könyöklő hűtött
Forrás: Sandlander

Van tempomat, tolatókamera, a keréktárcsákon 265/70 R16-os gumiabroncsok feszülnek. Színezett, UV-szűrős az üvegezés, előre és hátulra is került ködlámpa. A vezetőt segíti a blokkolásgátló, az intelligens kipörgésgátló, menetstabilizátor, az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer, a fékerőelosztó, a fékrásegítő, a kitörésgátló, valamint a hegymenetindulást segítő rendszer.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Jó döntés
Újdonság a fejtámlás hátsó üléssor, amely immáron osztottan dönthető
Forrás: Sandlander


A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és megvásárolható a 2024-es modellévjáratú, frissített, Toyota Land Cruiser GRJ76. Az ára 33,49 millió forint, az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben, ahogy a legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában is teljes körű segítséget nyújt.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Megéri az árát
Azonnal, raktárról elvihető 33,49 millió forintért
Forrás: Sandlander

Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre, illetve hívja a +36304245703-as telefonszámot.