Legfrissebb hírek ÚJ

Készítse fel terepjáróját az őszi kalandokra! Toyota Racing Development (TRD) off road termékek a Sandlandertől

Készítse fel terepjáróját az őszi kalandokra! Toyota Racing Development (TRD) off road termékek a Sandlandertől

A nyár a terepen járók, a csapatók, a túrázók szemszögéből uborkaszezonnak számít, ilyenkor általában nyaralnak, kikapcsolódnak, feltöltődnek a kalandorok. Ám ez az időszak tökéletes arra, hogy felkészítsük az autónkat a szeptemberben kezdődő őszi erőltetett menetre. A Sandlander a Toyota Racing Development professzionális off road kiegészítőit kínálja kitűnő, akár egyedi árakon.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Terepmunkára alkalmas
Az Egyesült Államokban rendkívül népszerű Toyota Tundra pickuphoz is vannak TRD-s termékek

A TRD-s termékek hivatalos magyarországi forgalmazója a Sandlander, vagyis a Toyota versenyrészlegének világhírű alkotásai mind elérhetőek a magyar manufaktúránál. A teljesség igénye nélkül a snorkeltől a kipufogórendszeren és a különböző keréktárcsaszetteken át a TRD-s dizájnelemekig, rendkívül széles a skála.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Felöltöztetve
A 200-as Land Cruiserhez is rengeteg kiegészítőt gyárt a Toyota Racing Development

Sőt, akár motorvezérlő elektronika is rendelhető. És itt álljunk meg egy pillanatra. Nem csak a lóerő-növelés miatt ajánlott (bár nyilvánvalóan a beavatkozás után komolyabb lesz a ménesszám), elsősorban a nyomaték-tartomány szélesítésében segít. Vagyis nyomatékosabb lesz az adott aggregát, ami jól jöhet a senki földjén, mondjuk a tengelyig érő sárban. Hiába, mégiscsak off road kellékekről van szó.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Legenda
Az FJ Cruiserhez is kínál a Sandlander minőségi off road alkatrészeket

Túl azon, hogy feldobják a dizájnt, a terepjáró-, sőt a túlélő-képességet javítják, a kiegészítők könnyűek, azaz nem növelik számottevően a jármű tömegét, viszont rendkívül erősek, strapabíróak. A Toyota Racing Development szakemberei az elkészítésüknél a versenypályákon szerzett tapasztalatokat hasznosították.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Nemesítve
A megkülönböztető jelölés, amely magasabb polcra helyezi akár a világ legjobb terepjáróját is

És ami cseppet sem elhanyagolható szempont: nem kerülnek többe, mint az utángyártott alkatrészek. Viszont a minőség megkérdőjelezhetetlen.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Minőség, strapabíróság
A teljesség igénye nélkül a snorkeltől a kipufogórendszeren és a különböző keréktárcsaszetteken át a TRD-s dizájnelemekig, rendkívül széles a skála

A Sandlander TRD-s off road kiegészítői elsősorban FJ Cruiserekhez, 70-es, 100-as és 200-as Land Cruiserekhez, Tundra pickupokhoz és Secura modellekhez valóak, de természetesen más autókhoz is elérhetőek termékek. Készítse fel terepgépét az őszi megpróbáltatásokra! Egyedi ajánlatért írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
A legjobb
Készítse fel a Toyota Racing Development professzionális off road termékeivel a terepjáróját az őszi kalandokra. A Sandlandertől egyedi ajánlatot kérhet