Legfrissebb hírek ÚJ

Limitált szériás kalandor, igásló, a terep ura: Toyota Land Cruiser GRJ76 Executive raktárról, azonnal, a Sandlandertől

Limitált szériás kalandor, igásló, a terep ura: Toyota Land Cruiser GRJ76 Executive raktárról, azonnal, a Sandlandertől

Limitált szériás terepjáró, alapból az Öböl-menti országokba gyártott exkluzív kiadás. Azonnal, raktárról, a Sandlandertől. Összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ76 Executive – 4 literes, V6-os, 272 lóerős motorral, a legextrémebb környezet meghódítására. Ne késlekedjen, mert lemarad az unikális modellről!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kényelmes, tágas
Ötszemélyes az utastér, de a csomagoknak is van bőven helyük
Forrás: Sandlander

Aki szereti a kalandokat, az extrém utazásokat, a földutas, akár sivatagi, saras, mocsaras vagy éppen erdei megpróbáltatásokat egyedi járműben ülve megélni, az most nagyon figyeljen. A japánok leginkább a Perzsa-öbölbe (más néven Arab-öbölbe) szállították a sorozat darabjait – ezt azért fontos kiemelni, mert gyárilag durvább igénybevételhez igazították mindegyiket.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Lenyűgöző
Masszív, strapabíró, elnyűhetetlen: ez a Toyota Land Cruiser GRJ76 Executive
Forrás: Sandlander

A Sandlandernél most megvásárolható egy GRJ 76 Executive, amelynek erősített a hajtáslánca, a fűtő és a hűtőkapacitása, jár hozzá két differenciálzár, snorkel, az üzemanyagtartálya pedig 130 literes. A homok- és a kősivatagok meghódítására tervezett Land Cruiser sárvédő-szélesítést és a terepen járásra abszolút alkalmas könnyűfém keréktárcsákat is kapott.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Örök élet
A plüssülések az idő végezetéig bírja...
Forrás: Sandlander

4 literes, V6-os, 272 lónak az erejével bíró V6-os benzinmotorral ellátott jármű ugyan a masszív kialakítása és az off road felszereltsége miatt számít népszerűnek, de azért a kényelemre, a komfortra is nagy hangsúlyt fektetett a vállalat. Bár az aszfaltutakat elhagyók általában azt mondják, egy autó inkább legyen strapabíró, mintsem flancos verda, azért jól jön menet közben az elektromos ablak- és tükörmozgatás, a klíma, a hővédő üvegezés. A biztonságot szem előtt tartva belekerültek a legfontosabb vezetéstámogató rendszerek, a légzsákok, az ötszemélyes utastérben pedig az ülések örök életre kalibrált „plüssruhát” kaptak.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
A nagy utazó
130 literes üzemanyagtartály, a terepen járást támogató keréktárcsaszett, differenciálzárak, sárvédő szélesítés: minden igényt kielégít
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ 76 Executive valódi kalandor, igásló, a terep ura, amely arra vár, hogy a lehetetlennek tűnő feladatokat is megvalósítsa. Ám a felsoroltak mellett van még egy nagyon fontos érv: aki szeretne egy ilyen gyönyörűséget, ne feledje, a világot sújtó gazdasági válság miatt az ára csak egyre magasabb lesz. További információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.