Legfrissebb hírek ÚJ

Makulátlan állapotú, tökéletes Toyota Land Cruiser HDJ80 ikonikus terepjáró várja gazdáját a Sandlandernél

Makulátlan állapotú, tökéletes Toyota Land Cruiser HDJ80 ikonikus terepjáró várja gazdáját a Sandlandernél

Olyan Toyota Land Cruiser HDJ80 eladó a Sandlandernél, amelyet a magyar manufaktúra dolgozói abszolút a sajátjuknak éreznek. Ugyanis az 1993-as összkerekes terepjárót évekkel ezelőtt Hernádon újították fel, tették tökéletessé, majd végleg a céghez került: a makulátlan állapotú, korabeli értelemben véve full extrás modell befektetésnek is tökéletes választás.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Időutazás
A bőrüléses terepjáró olyan, mintha most gurult volna ki a gyárból, nem pedig 1993-ban
Forrás: Sandlander

Olyan a jármű, mintha időutazáson vett volna részt. A Sandlandernél is azért fogtak bele anno a tökéletesítésébe, az elhasználódott alkatrészek cseréjébe, mert a kortársaihoz képest lenyűgöző kondíciónak örvendett, rozsdamentes, ha nem látnánk a hivatalos papírjait, azt hihetnénk, hogy vadonatúj, s most gurult ki a napfényre Japánban.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Lehet rá számítani
A 4,2 literes, 167 lóerős turbódízel motorja a világ egyik legmegbízhatóbb, legstrapabíróbb aggregátja
Forrás: Sandlander

A 4,2 literes, 167 lóerős, turbódízel motoros gép hajtáslánca bontatlan és eredeti, s ellenőrizhetően eddig 421 ezer kilométert futott. Aki ismeri a Toyota elnyűhetetlen aggregátját, tudja, miről beszélünk: ez a Land Cruiser a „szívét” tekintve nagyjából az „élete” harmadánál járhat, vagyis generációkat szolgálhat még.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Nyerő választás
Hátul is megfelelő kényelmet és biztonságot nyújt, akár hosszabb távú utazásokra, túrákra is alkalmas a Toyota
Forrás: Sandlander

Az ötszemélyes, sötétzöld metál színű LC az elmúlt esztendőket egy fűtött, száraz garázsban töltötte, az időjárás „támadásaitól” abszolút védve volt. Korábbi gazdája Old Timer járgányként használta, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne vele minden nap furikázni, hétvégente utazgatni, a szabadság alatt túrázni, elhagyni az aszfaltutak világát. Sőt, kifejezetten jót is tesz neki, ha nem nyugdíjasként kezelik, hatalmas benne a potenciál, készen áll a kihívásokra, a legrázósabb helyzetekben is bizton lehet rá számítani.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Startra készen
Teljesen költségmentes a három differenciálzárral ellátott, hardcore terepképességű Land Cruiser: csak bele kell ülni és máris a nyakunkba vehetjük a világot
Forrás: Sandlander

A három differenciálzárral, bőrüléssel, elektromos ablakmozgatással, motoros üvegtetővel ellátott, 3,5 tonnás vontatókapacitással megáldott, hardcore igénybevételre alkalmas Toyota teljesen eredeti, gyári állapotnak örvend. Mindenféle átalakítástól mentes. Teljesen költségmentes, csak bele kell ülni és akár azonnal a nyakunkba vehetjük a világot.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Igazi társ
Hatalmas, mindent (is) elnyelő a csomagtere, mindennapi használatra ugyancsak abszolút tökéletes
Forrás: Sandlander

Ráadásul befektetésnek sem utolsó, ugyanis az ilyesfajta klasszikus terepjárók értéke folyamatosan növekszik, viszont csökken az eladásra szánt modellek száma. Ami érthető, hiszen egyre kevesebben akarnak megválni egy olyan ikontól, amely valódi túlélő.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Idő- és értékálló
Egyre kevesebb a világon az ennyire jó állapotban lévő 80-as LC. Befektetésnek is tökéletes, hiszen abban biztosak lehetünk, az értéke nem csökken majd az elkövetkezendő időkben, sőt, inkább nő
Forrás: Sandlander

Amennyiben szeretne egy megbízható, makulátlan állapotú, a tulajdonosát maximális odaadással szolgáló Toyota Land Cruiser HDJ80-as terepjárót birtokolni, ne késlekedjen. További információkért, részletekért írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.