Legfrissebb hírek ÚJ

Megbízható melós, hardcore munkatárs: Toyota Land Cruiser VDJ79 70th Anniversary a Sandlandertől

Megbízható melós, hardcore munkatárs: Toyota Land Cruiser VDJ79 70th Anniversary a Sandlandertől

Ha valaki nehéz melóra készül, elsődleges szempont, hogy megbízható, lelkes munkatársat találjon magának, aki a legrázósabb helyzetekben sem hagyja cserben és zokszó nélkül robotol, ha kell, reggeltől estig. A Sandlander most egy élmunkást kínál ügyfeleinek: az elnyűhetetlen, összkerekes, dupla kabinos Toyota Land Cruiser VDJ79 70th Anniversary pickup a csúcsot jelenti a szakmában.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Tágas
A dupla fülkés tereppickup rendkívüli kényelmet nyújt a sofőrnek és utasainak: a Conolly organikus bőrkárpitozású ülések a hosszabb utazásokhoz is megfelelnek
Forrás: Sandlander

Kezdjük a munkásplatós „szívével”, amely egészséges, mint a makk és messze földön híres a terhelhetőségéről. A 3986 köbcentiméteres, V6-os, 205 lóerős dízelmotor kitűnő konstrukció, a technikához pedig ötfokozatú manuális váltó kapcsolódik. És ez csak a kezdet. Merthogy a „szerszámkészlete”, vagyis a felszereltsége is lenyűgöző. Kőkemény környezetben is nyugodt lelkiismerettel bevethető.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Modernizáció
A Toyota Land Cruiser VDJ79 70th Anniversary jól felszerelt, többek között LCD képernyős kijelzőt is beletettek, de van navigáció előkészítés, JBL hangszórós zene, emelt kapacitású hűtés, fűtés és légkondicionálás
Forrás: Sandlander

Jár hozzá snorkel, Toyota Denso csörlő 3,6 tonnás kapacitással, első és hátsó differenciálzár, de nem maradhatott ki belőle a Heavy Duty csomag sem. Ez utóbbi annyit tesz, hogy 40 milliméterrel emelték a gyári kiadáshoz képest a modell hasmagasságát, plusz erősített a hajtáslánca. A könnyűfém komfortfellépővel ellátott Toyota első lökhárítója is erősített, ütközésvédelemmel ellátott, a hátsó lökhárítót pedig fellépővel toldották meg.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Stílusos
A speciális, UV-szűrős, háromrétegű üvegezésű pickupban hűthető és fűthető a kesztyűtartó, bőr bevonatú a kormánykerék, valamint diófa a dekoráció
Forrás: Sandlander

Jár hozzá sárvédő-szélesítés, 8Jx16-os erősített, a terepjárást támogató könnyűfém keréktárcsa és 265/70 R16-os gumiabroncsszett. A krómcsomag mellett a felszereltség része a 3,5 tonna teherbírású első vonószem és a hátsó vonófej, a manuális szabadonfutó az első tengelyen és a speciális, háromrétegű, UV-szűrős üvegezés. Emelt kapacitású a hűtő- és fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Off roader
Csörlő, snorkel, 40 milliméteres hasmagasság-emelés, erősített lökhárító is a felszereltség része
Forrás: Sandlander

Hűthető és fűthető a kesztyűtartó, fabetétes tároló van a két első ülés között, elöl és hátul is elektromos az ablakemelés, távirányítós a központizár, de nem hiányozhat a Conolly organikus bőrkárpitozás, a bőr bevonatú kormánykerék, valamint a diófa dekoráció. Van benne navigáció előkészítés, LCD-kijelző, CD és MP3 kompatibilis rádió JBL hangszórókkal. Az előre négydugattyús belső hűtésű tárcsaféket, hátulra tárcsaféket kapó VDJ79 odafigyel a kollégáira, vagyis az utasaira. Kipipálható a vezető és utasoldali légzsák, a keréknyomás figyelő rendszer, a menetstabilizáló rendszer, a fékerőelosztó és fékrásegítő rendszer, valamint a hegymenetindulás segítő rendszer.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Jó erőben van
3986 köbcentiméteres, V6-os, 205 lóerős dízelmotor dolgozik a 4x4-es platós munkagép elejében, a technikához ötfokozatú manuális váltó kapcsolódik
Forrás: Sandlander

A limitált szériás, a Land Cruiser hetvenéves történelmét ünneplő Toyota VDJ79 70th Anniversary valódi hardcore munkagép, a legszélsőségesebb környezetben is hasznát veszi az ember. A Sandlander most elhozta Magyarországra az elpusztíthatatlan igavonót, s akár azonnal elvihető a magyar manufaktúrától. Ne késlekedjen: további információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.