Legfrissebb hírek ÚJ

Micsoda terepjáró! Exkluzív kiadású Toyota Land Cruiser VDJ76 Executive, V8-as dízelmotorral a Sandlandertől

Micsoda terepjáró! Exkluzív kiadású Toyota Land Cruiser VDJ76 Executive, V8-as dízelmotorral a Sandlandertől

A Sandlander fokozza az izgalmakat és az élvezeteket. Két darab rendkívül jól felszerelt, limitált szériás, különleges, a legextrémebb környezetben is magabiztosan, otthonosan mozgó Toyota Land Cruiser vár gazdára a magyar manufaktúránál. Az egészen ritka VDJ76 Executive modellekben a japánok legendás, 4,5 literes, V8-as dízelmotorja dolgozik. Ezt a lehetőséget ne szalassza el!

Figyelem, mi előre szóltunk, csak két darab van az unikális LC-ből, vagyis nem érdemes sokat gondolkodni a vásárláson. A vadonatúj, nullkilométeres autók készen állnak a legnehezebb terepakadályok legyőzésére, s bár kiválóan mozognak a műutas betonvilágban, a valódi énjük akkor mutatkozik meg, amikor földút, homok, sár vagy mély hó van a kerekeik alatt.

A földkerekség legnehezebb terepviadalán, a Dakar-ralin a J200-as Land Cruisert szériakategória-diadalhoz segítő 4,5 literes, V8-as dízelaggregáttal ellátott járművek maximális teljesítménye 205 lóerő. Az off roados helyeken közlekedést többek között csörlő, első és hátsó differenciálzár, valamint snorkel segíti, azaz akár a folyóátkelés is sima ügy a VDJ76 Executive kormánya mögött ülve.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Extrém bevetésre is alkalmas
Limitált szériás, rendkívüli ritkaság. Toyota Land Cruiser VDJ76 Executive, a legextrémebb helyek, területek meghódítására. Az összkerekes modell differenciálzárakkal, snorkellel, csörlővel veszi fel a harcot a terepakadályokkal
Forrás: Sandlander

Az erősített hajtáslánccal, az alapkivitelnél komolyabb hűtő- és fűtőkapacitással rendelkező Toyoták első tengelyén automata szabadonfutó található, de a sárvédő szélesítés, a tetőcsomagtartó és a terepen járásra száz százalékban alkalmas könnyűfém keréktárcsa is a felszereltség része. A hosszabb utazásoknál pedig nagy hasznát veszi az ember a 130 literes üzemanyagtartálynak. A nappali menetfény mellett ködlámpa és prémium pótkeréktartó teszi még vonzóbbá a gépeket.

A Toyotánál alaposan odafigyeltek arra, hogy a hosszabb, kimerítő kiruccanások, túrák alatt is a lehető legkomfortosabban, a legnagyobb kényelemben zötykölődhessen a sofőr az utasaival. A kormányoszlop négy irányban állítható, elektromosan mozgathatóak az ablakok és az oldalsó tükrök. Az UV-szűrős, speciális, háromrétegű hővédő üvegezésnek télen és nyáron egyaránt komoly hasznát venni, ahogy a hűthető kesztyűtartó is jól jön. A bőr- és fabetétes kormánnyal, centrálzárral ellátott modellekben a jó hangulatról a JBL hangszórókkal megtámogatott zenerendszer, a célpont megtalálásáról a gyári navigáció gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Hosszabb túrákra is
A vadonatúj, nullkilométeres járműből két darab várja gazdáját a Sandlandernél. A motortér 4,5 literes, V8-as, 205 lóerős dízeltechnikát rejt, az aggregát a világ egyik legmegbízhatóbbja, szinte elnyűhetetlen
Forrás: Sandlander

Még egyszer szögezzük le: a különleges VDJ76 Executive Toyota Land Cruiserből két darab vár gazdára a hernádi manufaktúránál. Európában minden bizonnyal nincs belőle több eladósorban, vagyis nem érdemes késlekedni. Amennyiben további információkra lenne szüksége, azonnal a tettek mezejére lépne és foglalózna, vásárolna, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.