Legfrissebb hírek ÚJ

Most vagy soha! Fullos, minőségi extrákkal felszerelt, a piacon egyedülálló Toyota Hilux Invincible pickup várja gazdáját a Sandlandernél

Most vagy soha! Fullos, minőségi extrákkal felszerelt, a piacon egyedülálló Toyota Hilux Invincible pickup várja gazdáját a Sandlandernél

Ez az utolsó lehetőség, ne hagyja ki! Sandlanderes ügyfél kitűnően felszerelt, s további minőségi extrákkal ellátott összkerekes pickupja új gazdára vár. A 2022-es, 19084 kilométert futott, hibátlan, sérülésmentes, új állapotú, a piacon exkluzív modellnek számító Toyota Hilux Invincible ára 25490 millió forint (62430 euró). Nyerő választás!

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Stílusos, minden igényt kielégítő
Full extrás, kényelmes és komfortos utastere van a Toyota Hilux Invincible modellnek: amit csak lehetett, bőrbe kötöttek, s telepakolták vezetősegítő, utasbiztonsági és komfortextrával
Forrás: Sandlander

A magyarországi, érvényes hazai okmányokkal rendelkező, leinformálható 4x4-es jármű abszolút egyedi kialakítású, a tulajdonosa mindent megtett annak érdekében, hogy exkluzív megjelenést és felszereltséget biztosítson neki. A 2755 köbcentiméteres, 204 lóerős dízelmotorral megtámogatott jármű a legextrémebb területeken sem jön zavarba, sőt, ott érzi igazán elemében magát.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Masszív
A mindennapi használat mellett terepmunkára, extrém kirándulásokra, akár erdőjárásra is alkalmas
Forrás: Sandlander

És a terepmunka, az off roados környezetben végzett meló, vadászat vagy éppen erdőjárás közben a szabadidő-autókat idéző kényelemmel és komforttal kényezteti az utastérben helyet foglalókat. Esztétikailag is jól mutat a bőrrel burkolt középső kartámasz, de például a hátsó ülések kartámasza is lehajtható. Nem mellékesen a bőrös vezetőülés elektromosan állítható, ahogy bőr borítású a kormánykerék és a sebességváltó gombja, a sportos formázású első, valamint hátsó szélső ülések fűthetőek. A felszereltség része a digitális kétzónás klíma, ahogy a krómozott belső ajtónyitó kilincsek.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Megbízható
2,8 literes, 204 lóerős dízelmotort rejtettek el az elejében
Forrás: Sandlander

Nem csak a jó ebédhez szól a nóta, hanem vezetés közben is. Mégpedig a prémium minőségű JBL, nyolc hangszórós, mélynyomóval megtámogatott zenerendszernek köszönhetően, míg a 8 colos érintőképernyős multimédia-kijelző AndroidAuto és Apple CarPlay kompatibilis. A 18-as könnyűfém keréktárcsákra húzott 265/60 R18-as gumiabroncsokon guruló pickup olyan finomságokkal van ellátva, s hívja fel magára a figyelmet, mint az egyedi Invincible dizájnú platóajtónyitó kilincs, a Max LinerCarryboch színre fújt platótető, a Max liner platóbélés vagy éppen a Toyota vonóhorog, a speciális gallytörő rács és a hűtőrácsba épített LED-es fényszóró.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Lenyűgöző
A bőrös vezetőülés elektromosan állítható, de van többek között központi zár, nyomógombos indítás, elektromos ablakemelés, kétzónás klíma, adaptív, radaros tempomat, radaros ütközés-megelőző rendszer, ütközésveszély-figyelmeztetés, vészfék-asszisztens és korlátozott gyalogos, valamint kerékpáros észleléssel rendelkező önálló vészfékezési módozat
Forrás: Sandlander

És ez még nem minden, bőven nem! Merthogy a biztonság is középpontba került a sötétített hátsó és hátsó oldalsó üvegekkel, panoráma monitorral, központi zárral, nyomógombos indítással, elektromos ablakemeléssel, elektromosan állítható, behajtható és fűthető oldalsó tükrökkel ellátott Toyotában. A kormány mögött ülő és az utasok számíthatnak az adaptív, radaros tempomatra, a radaros ütközés-megelőző rendszerre, az ütközésveszély-figyelmeztetésre, a vészfék-asszisztensre és a korlátozott gyalogos, valamint kerékpáros észleléssel rendelkező önálló vészfékezési módozatra. Az autó figyelmeztet a sávelhagyásra, felismeri a jelzőtáblákat, de az első és a hátsó parkolóradar, valamint a GPS-es navigáció is jól jöhet.

A krómozott hátsó lökhárítót, krómkeretes, egyedi Invincible fekete fényezésű hűtőrácsot, egyedi Invincible nappali menetfényt, hátsó LED-es lámpát, alumínium küszöbtartót és oldalfellépőt, feltűnő kerékjárat szélesítés villantó Invincible teljes értékű, könnyűfém keréktárcsás pótkerékkel is el van látva. Plusz lejtmenet vezérlővel, fűtött szakaszos ablaktörlővel és nagynyomású fényszórómosóval is rendelkezik, de nem hiányzik belőle USB és a 12 V-os elektromos csatlakozó sem.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Nincs akadály
Speciális gallytörő rács ékesíti az elejét
Forrás: Sandlander

Szóval, egészen elképesztő a 25490 millió forintért (62430 euróért) kínált, full-full felszereltségű, a piacon egyedülálló, kőkemény Toyota Hilux Invincible pickup. És ez az utolsó lehetőség, hogy valaki megkaparintsa! Amennyiben további információkra lenne szüksége, lefoglalózná, megvásárolná a 4x4-es pickupot, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.