Legfrissebb hírek ÚJ

Munkamániás, megbízható, jól felszerelt Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 VXR a Sandlandertől

Munkamániás, megbízható, jól felszerelt Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 VXR a Sandlandertől

A munkaerőhiányon próbál enyhíteni a Sandlander. A magyar manufaktúra ugyanis nyugodt szívvel extrém melóra fogható összkerekes Toyota Land Cruisert kínál: a szimpla kabinos GRJ79 SC V6 VXR arra készült, hogy az aszfaltutak melletti rázós világban is kiemelkedően szolgálja a benne helyet foglalókat.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Stílusos
Szintetikus bőrrel fedték be az üléseket, de van faberakás és bőrös kormány is
Forrás: Sandlander

A japánok 3986 köbcentiméteres, 231 lóerős, V6-os benzinmotor pakoltak a jármű elejébe, a rendkívül megbízható aggregáthoz ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik. A gyári, Toyota első és hátsó differenciálzárral, valamint Toyota Denso csörlővel ellátott modell 16 colos könnyűfém keréktárcsákat kapott, s azokra 265/70 R16-os gumiabroncsokat húztak.

A komfort oldalfellépős, feketére fényezett sárvédőív-szélesítéssel rendelkező LC-ben emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló. UV-szűrős az üvegezés, a vontatási képessége 3500 kilogramm, az első vonószemet és a hátsó vonófejet is 3,5 tonnához kalibrálták.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Terepmunkás
Első és hátsó differenciálzárral, könnyűfém keréktárcsával, sárvédőív-szélesítéssel és csörlővel is rendelkezik a Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 VXR
Forrás: Sandlander

Az ablakemelés elöl és hátul is elektromos, a kesztyűtartó hűthető és fűthető. Sokat dob a beltér baráti kialakításán a fabetét, a bőrkormány, a bőr váltógomb, a digitális óra, míg az üléseket szintetikus bőrbe kötötték.

A ködlámpákat is kapó GRJ79-ben van vezető- és utasoldali légzsák, abroncsnyomás-ellenőrző rendszer, blokkolásgátló fékrendszer, fékerőelosztó, fékrásegítő, kitörésgátló, intelligens kipörgésgátló és emelkedőn indulást segítő rendszer. Jár hozzá kulcs nélküli nyitórendszer, távirányítós központi zár, szervokormány, USB gyorstöltő, míg a CD-s, Bluetooth-os rádió FM/AM, MP3, USB, AUX kompatibilis.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Jó erőben van
A Toyota elejében 3986 köbcentiméteres, 231 lóerős, V6-os benzinmotor dolgozik
Forrás: Sandlander

A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 VXR azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.