Legfrissebb hírek ÚJ

Ne maradjon le róla: az új generációs Toyota Land Cruiser GRJ76 lefoglalózható, megvásárolható a Sandlandernél

Ne maradjon le róla: az új generációs Toyota Land Cruiser GRJ76 lefoglalózható, megvásárolható a Sandlandernél

Januártól már elérhető lesz az új generációs 70-es Toyota Land Cruiser a Sandlandernél, így például már most lefoglalózhatóak a GRJ76-osok 4 literes, V6-os benzinmotorral, fehér, bézs, közép és sötétszürke, valamint a régi, klasszikus időket idéző bordó színben. Világújdonságról van szó, érdemes már most lépnie!

A modellekben az évek óta bizonyító, rendkívül megbízható és strapabíró 3986 köbcentiméteres japán aggregát dolgozik, a 231 lóerőhöz 440 newtonméteres csúcsnyomaték párosul. Az autó elérhető ötfokozatú manuális és hatgangos automata váltóval – az utóbbi abszolút új párosítás.

Többféle felszereltségi szint elérhető. Az alapkiadásban műbőrös az ülés, manuálisan tekerhető az ablak és állítható a tükör, s gumiszőnyeget raktak bele. A kimagasló terepképesség került előtérbe, de a puritánságot, a minimalizmust az ázsiai mamutvállalatnál másképpen értelmezik, mint a riválisoknál. Ugyanis jár hozzá például a 130 literes üzemanyagtartály, a Toyota rádiós fejegység vagy éppen a klíma.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Világújdonság
Az új generációs, 2024-es modellévjáratú 70-es Toyota Land Cruiserek már Magyarország felé hajóznak, januártól a GRJ76-os típusok is elérhetőek lesznek 4 literes benzinmotorral a Sandlandernél
Forrás: Sandlander

Ahogy az összes, nem teljes felszereltségű modellhez, opcionálisan rendelhető az autóhoz az összes off road extra, így például a csörlő, a snorkel, a differenciálzár vagy a 3,5 tonna teherbírású vonóhorog

A csúcskategóriás kiadás pedig mindent tartalmaz, ami egy 70-es LC-ben helyet kaphat. A felszereltség része a gyári csörlő, az első és a hátsó differenciálzár, a snorkel. Ellátták többféle vezetéstámogató és utasbiztonsági rendszerrel, van bőrülés, elektromos ablak- és tükörmozgatás, valamint hűthető a könyöklő. Nem maradt ki az Android Auto és Apple CarPlay kompatibilis fejegység, a vezeték nélküli telefontöltés, több USB-csatlakozó, illetve a hővédő üvegezés sem. A gumiabroncsokat könnyűfém keréktárcsákra húzták, míg opcionálisan rendelhető a 3,5 tonnás vonóhorog.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Csúcs terepjáró
A formavilág változott, ám van, ami örök: a kimagasló terepképesség
Forrás: Sandlander

Az új generációs fehér, bézs, közép és sötétszürke, valamint a klasszikus időket idéző bordó színben elérhető Toyota Land Cruiser GRJ76-os modellek már Magyarország felé hajóznak, s januárban elérhetőek lesznek a Sandlandernél. A magyar manufaktúra a hazai ügyéntézésben teljes körű segítséget nyújt, szintúgy a legjobb finanszírozási lehetőség megtalálásában – utóbbi esetében visszaigényelhető az általános forgalmi adó (áfa).

Amennyiben lefoglalózná, megvásárolná valamelyik GRJ76-os Toyota Land Cruisert, esetleg további információkra lenne szüksége, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.