Legfrissebb hírek ÚJ

Ne maradjon le róla! Még egy darab V8-as Toyota Land Cruiser VDJ76 elérhető a Sandlandernél

Ne maradjon le róla! Még egy darab V8-as Toyota Land Cruiser VDJ76 elérhető a Sandlandernél

Pedig, mi szóltunk előre... Ahogy várható volt, a Sandlandernél elérhető V8-as (!) Toyota Land Cruiserek kapósak, az eladósorba került három darabból kettő rögtön gazdára lelt, így már csak egyetlen nyolchengeres dízelmotorral ellátott VDJ76-os árválkodik a magyar manufaktúra raktárában. Ne késlekedjen, mert végérvényesen lemarad róla.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Vérbeli terepen járó
A Toyota Land Cruiser VDJ76 4.5 V8 Diesel kapott első és hátsó differencilzárat, csörlőt, snorkelt, valamint sárvédőív-szélesítést
Forrás: Sandlander

Az összkerekes autóban 4461 köbcentiméteres, V8-as dízelaggregát dolgozik. Ezt azért fontos leszögezni, mert a világszerte egyre inkább szigorodó környezetvédelmi szabályozások és a károsanyag-kibocsátás csökkentése miatt a japán mamutgyár vezetősége úgy döntött, befejezik az ikonikus, rendkívül megbízható technika gyártását. Vagyis, túlzás nélkül kijelenthető, a Sandlander által kínál lehetőség az utolsók egyike.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Extrás
Az igénybevételnek ellenálló plüsskárpitos az autó, az ablakok elektromosan mozgathatóak, emelt kapacitású a hűtő és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionáló
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser VDJ76 4.5 V8 Diesel kimagasló terepképességgel rendelkező, hardcore off road környezetben bátran bevethető kalandjármű, ugyanakkor a hétköznapokban ugyancsak nyugodt szívvel használható családi kocsi is egyben. Ellátták gyári első és hátsó differenciálzárral, az első lökhárítóba 3,6 tonna kapacitású Denso csörlő került, de van snorkel, gyári alumínium tetőcsomagtartó és ugyancsak gyári tűzoltókészülék is. Az első és a hátsó vonószem 3500 kilogramm teherbírású, s nem hagyták le róla a sárvédő-szélesítést sem.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kényelmes
A második sor is komfortos, dönthetőek a hátsó ülések, az üvegezés színezett
Forrás: Sandlander

Elöl és hátul az ablakok elektromosan mozgathatóak, a központi zár távirányítós. Emelt kapacitású a hűtő, a fűtő és a légkondicionáló rendszer, az üvegezés színezett, az utastérben a plüsskárpit az átlagosnál jobban ellenáll az igénybevételeknek. A kesztyűtartó hűthető és fűthető, dönthetőek a hátsó ülések, állítható a (szervo)kormány, s FM/AM rádió is belekerült. Ahogy nem hiányzik a ködlámpa és a könnyűfém keréktárcsa sem.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Nyerő választás
Faberakás, ötsebességes, rendkívül megbízható és strapabíó manuális váltó, hűthető és fűthető kesztyűtartó
Forrás: Sandlander

A biztonságérzetet növeli a blokkolásgátló, a kipörgésgátló, a menetstabilizáló, a fékerőelosztó és a fékrásegítő rendszer, a hegymenetindulást segítő, az abroncsnyomás-ellenőrző, a vezető-, valamint az utasoldali légzsák.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Maximalista
A könnyűfém keréktárcsák támogatják az aszfaltutak elhagyását. Az első és a hátsó vonószem 3500 kilogramm teherbírású, s jár még hozzá gyári alumínium tetőcsomagtartó is
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser VDJ76 4.5 V8 Diesel a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, s azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.