Legfrissebb hírek ÚJ

Nem fogott rajta az idő: 2004-es Toyota Land Cruiser 100, amely úgy néz ki, mintha néhány éves lenne

Nem fogott rajta az idő: 2004-es Toyota Land Cruiser 100, amely úgy néz ki, mintha néhány éves lenne

Ha Hollywood újabb filmet forgatna az időutazásról, ez az összkerekes Toyota Land Cruiser 100-as simán (fő)szerepet kaphatna benne. Mert a 2004-es japán terepjáró olyan, mintha fiatal korában megállt volna az idő és most indult volna újra. Kifogástalan állapotú, különleges, hardcore igénybevételre is befogható, családi autóként használható 100-as LC keresi szerető gazdáját a Sandlandernél.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Vezetve
Az autó igazi különlegessége, hogy az elsőtől az utolsó szervizig, mindent regisztrált a tulajdonosa, a szervizkönyve ellenőrizhető

Az ázsiai gyárból Észak-Olaszországba került a modell, s ott töltötte eddigi életét. Egyetlen tulajdonosa volt, aki garázsban tartotta, nem túlzás, havat talán nem is látott, tényleg vadonatúj kinézete van. Például az alja is abszolút korrózió-, javítás- és sérülésmentes, kifogástalan az állapota.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Hosszú évtizedek vannak még előtte
A családi ereklyeként őrzött autóval 2004 óta 350 ezer kilométert tettek meg, de a gondos tulajdonosának hála, tip-top a vas, makulátlan minőségű a technika

A kívül és belül is makulátlan, már modellfrissítésen átesett Toyotában 4,2 literes turbódízel motor dolgozik, a csúcsteljesítménye 204 lóerő, a topnyomatéka 430 Newtonméter. A Land Cruiserben ötsebességes automataváltó végzi hibátlanul a feladatát, állandó 4x4-es hajtással van ellátva, a terepképességét hátsó differenciálzár, osztómű és felező teszi kimagaslóvá.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
4,2 literes dízelmotor
A 100-as Toyota Land Cruiser 204 lóerős, a csúcsnyomatéka pedig 430 Newtonméter

Újkorában, az akkor elérhető szinte összes extrát megkapta, így például gyári navigációval, ülésfűtéssel, elektromosan állítható tükörrel, centrálzárral, motoros kormány- és ülésmozgatással, valamint napfénytetővel is ellátták.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Extrás
Többek között gyári navigációval, fűthető ülésekkel van ellátva

Már az eddig felsoroltak is érzékeltetik, miért beszélünk különleges Land Cruiserről, de van még valami, amely abszolút egyedülállóvá teszi az autót. A 350 ezer kilométert futott családi terepjáró előélete a szó legszorosabb értelmében leellenőrizhető. Ugyanis az eddigi gazdája precízen vezette az elsőtől az utolsó szervizig eltelt időszakot, megvan az összes bejegyzés a szervizkönyvben, plusz a számlákat és a vizsgáztatásról készült papírokat is eltette a tulaj. Márpedig, ezek a későbbiekben tovább növelik a jármű értékét.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Értéknövelő
Az összes szervizszámla, de még a vizsgáztatásról szóló papírok is megvannak

A 100-as modellt kímélő üzemmódban használták, ennek egyik jele, hogy „évfolyamtársaival” ellentétben nincs rajta vonóhorog, vagyis nem húzott maga után sem csónakot, sem lakókocsit, sem trélert... Nem is terepeztek vele soha, tényleg olyan, mintha egy időkapszulából gurult volna elő.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Fiatalos
Teljesen mindegy, hogy kívülről vagy belülről szemléljük a családi terepjárót, meseszerű állapotban van

Amennyiben követhető előélettel rendelkező, megkímélt, kívül és belül ragyogó állapotú Toyota Land Cruiser 100-ast keres, akkor ne kutasson tovább, a Sandlandernél megtalálta, amire vágyott. Amennyiben további információkra, részletekre kíváncsi, érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Exkluzív ajánlat
Ez az autó valóban „ilyen nincs és mégis van” kategória