Legfrissebb hírek ÚJ

Nincs lehetetlen a terepen: két darab, kimagasló off road képességű Toyota Land Cruiser GRJ76 LX V6 a Sandlandertől

Nincs lehetetlen a terepen: két darab, kimagasló off road képességű Toyota Land Cruiser GRJ76 LX V6 a Sandlandertől

A korábbi szállítás egyetlen darabja hamar gazdára talált, de most újabb két, kimagasló off road felszereltségű Toyota Land Cruiser GRJ76 LX V6 terepjáró elérhető a Sandlandernél. A modellek többek között csörlővel és két differenciálzárral rendelkeznek, arra születtek, hogy a legdurvább természeti akadályokkal is gond nélkül megbirkózzanak.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Utasbarát
Az igénybevételnek rendkívüli módon ellenálló üléshuzattal ellátott Toyota elöl és hátul is kényelmes, hosszabb távú utazások, expedíciók alatt is komfortos
Forrás: Sandlander

Mindkét újonnan érkezett járműben 3956 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős benzinmotort helyeztek el, a csúcsnyomaték 420 Newtonméter. Az aggregát már rendkívül alacsony fordulatszámon, szinte alapjáraton képes a topteljesítményt leadni, vagyis rögtön a maximumra törekszik.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Két darab van belőle a Sandlandernél
A Land Cruiser GRJ76 LX V6-ban a funkcionalitás került fókuszba, ellátták erősített kományszervóval, UV szűős speciális üvegezéssel vagy például vezetősegítő rendszerekkel, légzsákokkal
Forrás: Sandlander

A japánok igyekeztek alaposan felszerelni a GRJ76 LX-et. Kezdjük azzal, hogy a Toyota Heavy Duty csomagnak köszönhetően a gyári standard kiadáshoz képest 40 milliméterrel nőtt a rugóút és ezáltal a hasmagasság. Erősített a hajtáslánc, de van snorkel, ahogy fentebb már említettük, első és hátsó differenciálzár, csörlő, valamint emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, a légkondicionáló.

A felszereltség része az ugyancsak emelt kapacitású, 130 literes üzemanyagtartály, a komfort oldalfellépő. Az első lökhárító erősített ütközésvédelemmel, a hátsó fellépővel van ellátva. Van sárvédő szélesítés, kavics és kőfelverődés elleni védelem, illetve háromrétegű, speciális, UV szűrős üvegezés, 3,5 tonna kapacitású első vonószem és ugyancsak 3,5 tonnára kalibrált hátsó vonófej.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Kontinensátszelésre is
Tágas utastér és a szekényszerűen nyíló hátsó ajtók mögött minden felszerelést, csomagot elnyelő csomagtér jellemzi
Forrás: Sandlander

Az ötszemélyes utasterű, központi záras, az üléseire az igénybevételnek rendkívüli módon ellenálló plüssborítást kapó Land Cruiserekben az ablakemelés elektromos, a kormány szervós, a kormányoszlop állítható, a kesztyűtartó zárható, hűthető és fűthető. Az autókat ellátták vezető-és utasoldali légzsákkal, oldalsó ütközésvédelemmel, keréknyomás-figyelő rendszerrel, menetstabilizálóval, fékerőelosztóval és fékrásegítővel, hegymenet indítás segítővel, blokkolásgátlóval, valamint kipörgésgátlóval.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Masszív
A 272 lóerős 4x4-es terepjáró 40 milliméteres emelést, első és hátsó diffeenciálzárrat, valamint csörlőt is kapott
Forrás: Sandlander

A két darab 4x4-es, extrém igénybevételre termett Toyota Land Cruiser GRJ76 LX V6 azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül elvihető – a magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthetőek. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a hardcore off road felszereltségű terepjárókat, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.