Legfrissebb hírek ÚJ

Sivatag, mocsár, erdő, földút, neki egyre megy: túlélésre született Toyota Land Cruiser GRJ78 LX+ V6 a Sandlandertől

Sivatag, mocsár, erdő, földút, neki egyre megy: túlélésre született Toyota Land Cruiser GRJ78 LX+ V6 a Sandlandertől

Most azok figyeljenek, akik nem szeretnek kompromisszumokat kötni, akik mindig győzni akarnak, akik hisznek az örök élet ígéretében. A Sandlander legújabb kínálata nekik szól: elpusztíthatatlan, a legextrémebb igénybevételekhez, a túlélésre épített összkerekes, 272 lóerős, vadonatúj Toyota Land Cruiser GRJ78 LX+ elvihető azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül.

Tágas
Nem kérdés, hogy hosszabb túra, kirándulás vagy expedíciós küldetés alatt is bőven jut hely a csomagoknak
Forrás: Sandlander

Elég csak rápillantani, s rögtön filmkockák pörögnek a szemünk előtt. Az emlékezetünkből előretörnek az ismeretterjesztő, szafaris vagy éppen a háborús akciójelenetek, amikor hardcore terepen kellett eljutni A pontból B-be, s a főszereplők ezt egy hasonló LC-vel tették meg. Merthogy a GRJ78 maga a kalandor, amely számára a természeti akadályok legyőzése mindennapos feladat. Nincs olyan kihívás, amire esetleg ne lenne alkalmas, legyen szó erdei munkáról, mocsaras területen végzendő időtöltésről, sivatagi utazásról, dűnemászásról – ez bizony a nyerő választás és nem csak a mozivásznon.

Vérbeli terepen járó
40 milliméteres rugóút és hasmagasság-emelést kapott a Toyota Land Cruiser GRJ78 LX+, erősített a hajtáslánca, a hűtő- és fűtkapacitása, a légkondícionálója
Forrás: Sandlander

A 7-es széria sikersztorija 1984 óta íródik, s egyvalami egészen biztosan nem változott közel 40 éve: a túlélőösztön, a túlélésre képesség. A Sandlander által kínált, legendás bézs színű modellben 3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős benzinmotor dolgozik. Az aggregáthoz ötfokozatú, precíz, a szélsőséges igénybevételeket jól bíró manuális váltó kapcsolódik, de 4x4-es hajtással is ellátták. Ez az alap, merthogy megkapta a Toyota kiemelkedő off road csomagját (Heavy Duty), így a „hétköznapibb” kiadáshoz képest megnövelték 40 milliméterrel a rugóútját, a hasmagasságát, s erősített a hajtáslánca is.

Bírja az ignybevételt
A kényelmes és tágas beltér ülésein a borítás rendkívül strapabíró, időtálló
Forrás: Sandlander

Az igáslóként is örömmel munkába álló terepjáró kapott snorkelt, emelt kapacitású a hűtő- és fűtőrendszere, valamint a légkondicionálója, sőt a kormányszervo-szivattyúja is. Opcionális választásként első és hátsó differenciálzárral is ellátható. Az üvegezés UV szűrős, speciális, három rétegből áll, azaz nincs gond a komfortérzettel a pokoli melegben és a csontig hatoló hidegben sem.

4.0, V6
A 272 lóerős benzinmotorja a legnehezebb körülmények között is üzembiztos
Forrás: Sandlander

A komfort oldalfellépővel, fényezett, csörlőtokos első, és fellépővel ellátott hátsó lökhárítóval, valamint 225/90 R16-os gumiabroncsokkal ellátott Land Cruiser rendelkezik kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel és a hátsó Military vonófejjel. A 16-os Toyota keréktárcsaszettje száz százalékban támogatja a műutak melletti túrákat. A felszereltség része a krómcsomag, a ködlámpa, míg a szükség esetén könnyen elérhető pótkereket a hátsó ajtóra szerelték, zárható a tartóval.

Kőkemény
Snorkellel is ellátták a terepjárót, hardcore off road terepen is simán elboldogul
Forrás: Sandlander

Az utasterében a kárpitozás kiemelkedően ellenálló, remekül bírja az igénybevételt, a kesztyűtartó hűthető és fűthető, a kormányoszlop négy irányban állítható. Ezen kívül megtalálható benne a navigációs-rendszer előkészítés (Wi-Fi, Bluetooth), az USB gyorstöltő, valamint az FM/AM, CD-s, MP3, USB és AUX kompatibilis rádió. A biztonságról vezető és utasoldali légzsák, blokkolásgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, kitörésgátó, intelligens kipörgésgátló, hegymenetindulást segítő rendszer, oldalajtó ütközésvédő panel és poroltó gondoskodik. Elektromos az ablakemelés, távirányítós a központi zár.

LX+
Fellépővel van ellátva a hátsó lökhárítója, de Military vonófejjel is felszerelték
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ78 LX+ V6 tökéletes társ lehet az olyan extrém, hardcore off road környezetben, amikor az ember már senkire és semmire sem számíthat. A kimagasló terepképességgel megáldott modell most azonnal, raktárról elvihető. A megvásárláskor az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Dögös
Klasszikus Toyota Land Cruiser arculat, ködlámpával, figyelemfelkeltő hűtőráccsal
Forrás: Sandlander