Legfrissebb hírek ÚJ

Sivatagi vándor családi kiszerelésben: három darab Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 VXR a Sandlandertől

Sivatagi vándor családi kiszerelésben: három darab Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 VXR a Sandlandertől

Kettő az egyben ajánlat a Sandlandertől! A magyar manufaktúra kiemelkedő terepképességű, extrém környezetben is nyugodt szívvel bevethető, ugyanakkor a mindennapokban, családi autóként ugyancsak gond nélkül használható Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 VXR-t kínál. A készlet erejéig, három példány megvásárolható várakozási idő nélkül, azonnal, raktárról, kedvező, 30303030 forintos darabáron.

Maximalizmus
Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 VXR: a kitűnő terepképesség érdekében 4x4-es hajtással, első és hátsó differenciálzárral és snorkellel is ellátták
Forrás: Sandlander

A 7-es széria formabontó kiadása rendkívül közkedvelt a közel-keleti régióban, mindent elárul a strapabíróságáról, a megbízhatóságáról, hogy szívesen használják az autót sivatagi túrákhoz, dűnék megmászásához. A jármű motortere 3986 köbcentiméteres, 231 lóerős benzines aggregátnak ad helyet, a technikához ötsebességes manuális váltó, terepváltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik. Ez a „négyes” biztos alapot ad a modellnek.

Jól el lehet férni
Hátul is megfelelő kényelmet és komfortot nyújt
Forrás: Sandlander

A maximális terepképesség eléréséhez nagyban hozzájárul az első és a hátsó differenciálzár, a Toyota Denso csörlő és a snorkel. Az első vonószem és a hátsó vonófej kapacitása 3500 kilogramm – opcionálisan rendelhető hozzá 3,5 tonna teherbírású vontatóhorog.

Jut hely a csomagoknak
Hatalmas csomagtérrel rendelkezik, akár többhetes túrák felszerelése is elfér
Forrás: Sandlander

A Sandlandernél elérhető mindhárom jármű üvegezése UV-szűrős, a hűtő- és a fűtő, valamint a légkondicionáló-rendszer emelt kapacitású, a kesztyűtartó hűthető és fűthető. A kormány új fejlesztésű, ergonomikus fogású. A magnézium ötvözet keréktárcsáin 265/70 R16-os méretű gumiabroncsok vannak.

Japán minőség
Az ötsebességes manuális váltóhoz terepváltó párosul, s az üdítős palackoknak is jut hely
Forrás: Sandlander

A komfort oldalfellépővel ellátott Toyoták dizájnján sokat dob az egyedi hűtőrács, a ködlámpás, erősített ütközésvédelemmel megtámogatott, fényezett lökhárító és a kerékív-szélesítés. A dicső múlt előtt tiszteleg a motorháztető elején ágaskodó klasszikus Toyota-logó. A pazar külsőhöz kitűnően passzol a beltér konyakszínű (szintetikus bőr) kárpitozása, a bőrdíszítésű kormány- és kormányoszlop borítás, valamint a fabetét.

Remekmű
A magnézium ötvözet keréktárcsáin 265/70 R16-os méretű gumiabroncsok feszülnek, de feltűnő a sárvédőív-szélesítés is
Forrás: Sandlander

A felszereltségi lista tartalmazza a kavics és a kőfelverődés elleni védelmet, az oldalajtó ütközésvédő panelt, a vezető- és utasoldali légzsákot, az abroncsnyomás-ellenőrző rendszert. Ellátták blokkolásgátlóval, menetstabilizáló-rendszerrel, kitörésgátóval, intelligens kipörgésgátlóval, fékerőelosztóval, fékrásegítővel, hegymenetindulás segítővel, azaz minden földi jóval, aminek hasznát veszi az ember, vezesse az útja bárhová.

Lenyűgöző
Egyedi hűtőrács és lökhárító, ikonikus Toyota-logó és csörlő teszi különlegessé a dizájnt
Forrás: Sandlander

Az ablakmozgatás elektromos, ahogy az oldalsó tükörmozgatás szintén. A központi zár távirányítós, az FM/AM rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis.

A készlet erejéig
Három darab van belőle a Sandlandernél, egyenként 30303030 forintért elvihetőek
Forrás: Sandlander

A Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető mindhárom Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 VXR azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető, darabonként 30303030 forintért. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben, a legjobb finanszírozási lehetőség kiválasztásában teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.