Legfrissebb hírek ÚJ

Terepmunkára született megbízható melós: 272 lóerős Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 VX a Sandlandertől

Terepmunkára született megbízható melós: 272 lóerős Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 VX a Sandlandertől

MUNKATÁRS. Igen, így, csupa nagybetűvel. A Sandlander 272 lóerős, rendkívül megbízható teherhordót, munkagépet kínál: a szimpla kabinos összkerekes Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 VX kizárólag a feladatvégzésre, a perfekcionális felhasználásra koncentrál. Az extrém területen végzendő melózásra született – azonnal, raktárról elvihető a 2023-as modell, amely kiemelkedő terepképességgel rendelkezik.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Jól néz ki
Sárvédő szélesítés és könnyűfém keréktárcsa is jár a szembetűnő, a dizájnt feldobó dekorcsíkot kapó Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 VX-hez
Forrás: Sandlander

A 2x90 literes üzemanyagtartállyal, ködlámpával ellátott járművet első és hátsó differenciálzárral, 3,6 tonna teherbírású Denso csörlővel, snorkellel, 3500 kilogrammra kalibrált első vonószemmel és hátsó vonófejjel is megtámogatták.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Mindenre felkészülve
Profi felszerelés profi terepen járóknak
Forrás: Sandlander

A komfort oldalfellépős LC-ben 3986 köbcentiméteres benzinmotor dolgozik, a 272 LE-s technikához ötsebességes manuális váltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik. Van blokkolásgátló, keréknyomás figyelő rendszer, menetstabilizáló rendszer, fékerőelosztó, valamint fékrásegítő és hegymenetindítás segítő. A vezető- és az utasoldalon is légzsák védi a benne ülőket.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Tradíció
A funkcionalitás került a középpontba az utastérben
Forrás: Sandlander

A japán vállalat gyártósorát színre fújt első és fellépős hátsó lökhárítóval, könnyűfém keréktárcsákkal elhagyó GRJ79 VX-ben emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszer, valamint a légkondicionálás. Fűthető és hűthető a kesztyűtartó, elöl az ablak elektromosan mozgatható, állítható a kormányoszlop, van központi zár és FM/AM rádió. Az üvegezés színezett, hővédős, míg az ablak a fülke hátulján elhúzható, nyitható.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Hardcore
A 2023-as modellt a legextrémebb igénybevételekhez szabták
Forrás: Sandlander

A 2023-as Toyota Land Cruiser GRJ79 SC V6 VX a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül megvehető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben, a finanszírozásban teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvásárolná az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.