Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Anniversary: a rendkívül ritka terepjáró megvásárolható a Sandlandernél – 20 ok, amiért különleges

Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Anniversary: a rendkívül ritka terepjáró megvásárolható a Sandlandernél – 20 ok, amiért különleges

A Sandlandernél megvásárolható az egyik legexkluzívabb Toyota Land Cruiser, a mindössze néhány száz darabos sorozatban készült, maximális off road felszereltségű, egyedi dizájnú GRJ76 70th Anniversary. Rengeteg kérdés érkezett hozzánk a korábbi információk alapján az összkerekes terepjáróval kapcsolatban, ezért összeszedtünk húsz pontot, amelyek megmutatják, miben tér el az alapkiadástól ez a különlegesség és miért érdemes azonnal lecsapni rá.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Exkluzív utastér
Egyedi színösszeállítású, bőrkárpitozású ülésekben foglalhatunk helyet – más 70-es Land Cruiserben nincs bőrborítás
Forrás: Sandlander

A maximális off road felszereltségű, száz százalékban extrém igénybevételre hangolt jármű valódi ritkaságnak számít. A motortere a világ egyik legmegbízhatóbb benzines aggregátját rejti, a 3986 köbcentiméteres, V6-os technika 272 lóerős – ötsebességes manuális váltó kapcsolódik hozzá.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Jelölés
Aranyszínű intarzia hirdeti a jubileumot, az LC születésének 70. évfordulóját
Forrás: Sandlander

A Land Cruiser például erősített a hajtáslánc, van első és hátsó differenciálzár, snorkel, megnövelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, megnövelt benzintartály, valamint megnövelt légkondicionálás. Ellátták kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, sárvédőív-szélesítéssel, komfort oldalfellépővel, oldalajtó ütközésvédő panellel.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Minőség
Egyedi, hímzett, igazi süppedős szőnyegeket tettek az autóba
Forrás: Sandlander

A 3500 kilogrammos vontatási kapacitással rendelkező LC magnézium ötvözet keréktárcsái és a 265/70 R16-os gumiabroncsai maximálisan támogatják a terepen járást, de van benne abroncsnyomás-ellenőrző rendszer is. A komfortérzetet növeli a speciális, háromrétegű, hővédős, UV-szűrős üvegezés, ellátták elektromos ablakemeléssel, valamint hűthető/fűthető kesztyűtartóval.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Praktikus
A jobboldali ajtó oldalzsebében is kialakítottak egy pohártartót
Forrás: Sandlander

A kormányszervo megnövelt kapacitású, de jár hozzá blokkolásgátló, menetstabilizáló-rendszer, kitörésgátó, intelligens kipörgésgátló, fékerőelosztó, fékrásegítő, hegymenetindulás segítő, vezető- és utasoldali légzsák, tolatókamera. Az FM/AM rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, a kitűnő hangzásról pedig JBL hangszórószett gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Megbízható, strapabíró
3986 köbcentiméteres, V6-os, 272 lóerős motor dolgozik az autóban, az aggregáthoz ötsebességes manuális váltó kapcsolódik
Forrás: Sandlander

Ám ez még nem minden! Merthogy a Sandlandernél azonnal, raktárról megvásárolható Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Anniversary egészen különleges modell. A magyar manufaktúra szakemberei húsz pontban foglalták össze, hogy a limitált szériás terepjáró miben különbözik a gyári kiadástól.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Elnyűhetetlen
A Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Anniversaryban erősített a hajtáslánc, van első és hátsó differenciálzár, snorkel, megnövelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, megnövelt benzintartály, valamint megnövelt légkondicionálás
Forrás: Sandlander

Nézzük a listát, a lenyűgöző tényeket!

1. Egyedi hűtőráccsal rendelkezik.
2. A legendás, retro vajszínben pompázó LC motorháztetején a márka ikonikus logója látható.
3. Grafitszürke fényezés a lökhárítókon.
4. Az első lökhárítóba a ködlámpát és a nappali menetfényt is beleintegrálták.
5. Fekete hátterűek az első fényszórók.
6. Antracit fényezésűek a keréktárcsák.
7. A lökhárító színével megegyező grafitszürke sárvédő szélesítéseket kapott.
8. A Toyota újra elővette az eredeti emblémát, ami 70 éve jelent meg – a bal első sárvédőn pompázik.
9. A C-oszlopokon 70. évfordulós, egyedi, jubileumi logó díszeleg.
10. Csak ebbe a típusba szerelt fabetétes kormányt a Toyota. A többi modellben a 100-as Land Cruiser kormánya található, ez viszont megkapta az új, ergonomikus fogású kormányt.
11. Intarziával ellátott fabetét van a műszerfalon, aranyszínű intarzia hirdeti a jubileumot.
12. A sebességváltó környékén, a kardánalagútnál szintén egyedi logó dobja fel a belteret.
13. Az egyedi ülések között dupla pohártartós, több részre osztott, rendkívül praktikus tárolórész van.
14. A jobboldali ajtó oldalzsebében is kialakítottak egy pohártartót.
15. Egyedi, hímzett, igazi süppedős szőnyegeket tettek az autóba.
16. Egyedi színösszeállítású, bőrkárpitozású ülésekben foglalhatunk helyet – más 70-es LC-ben nincs bőrborítás.
17. Ugyanez a bőrkárpitozás díszíti az ajtókat.
18. Csak és kizárólag ennél az autónál alakítottak ki ilyen színösszeállítású légbefúvó nyílásokat, ablakemelő kapcsolókat.
19. A hátsó lökhárító kapott egy vastag műanyag díszburkolatot. Ez nem azt jelenti, hogy kihagyták volna mögüle az ütközéselnyelő acél lökhárítót, ott van az, csak éppen műanyag héj borítja.
20. Egyedi a váltógomb és az osztómű váltógombja.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Kényelmes
A hátsó üléssor is bőrös, a hely, a lábtér pedig több mint kielégítő
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ76 70th Anniversary a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, sőt azonnal megvásárolható. Érdemes szem előtt tartani, hogy az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)
Limitált szériás kiadás
Csak ebbe a típusba szerelt fabetétes kormányt a Toyota. A többi modellben a 100-as Land Cruiser kormánya található, ez viszont megkapta az új, ergonomikus fogású kormányt. Egyedi a váltógomb és az osztómű váltógombja
Forrás: Sandlander