Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser GRJ76 LX: 272 lóerős, extrém terepjárásra készült kalandor a Sandlandertől

Toyota Land Cruiser GRJ76 LX: 272 lóerős, extrém terepjárásra készült kalandor a Sandlandertől

Méghogy a kalandozások kora lejárt? Dehogy! Sőt, a Sandlandernél csak most kezdődik! A magyar manufaktúra a túlélőt, a kalandvágytól fűtött extrém utazót, a terepen járáshoz megbízható társat kínál. 272 lóerős Toyota Land Cruiser GRJ76 LX azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Praktikus
A tágas utastérben az ülések ellenálló üléshuzatot kaptak, amelyet könnyű tisztítani
Forrás: Sandlander

Adva van egy ötajtós, ötszemélyes, összkerekes, fehér színű terepjáró, amelyet azért építettek a japánok, hogy felvegye a harcot a természet kihívásaival, a legextrémebb akadályaival. Alapból egy rendkívül megbízható és strapabíró motort pakoltak az autóba: a 3956 köbcentiméteres, V6-os, benzines aggregát 272 lóerős, a manuális sebességváltója ötfokozatú.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Extrém terepjárásra kalibrálva
Megkapta a Toyota Heavy Duty csomagját: a Toyota Land Cruiser GRJ76 LX 40 milliméteres rugóút és hasmagasság-emeléssel, erősített hajtáslánccal rendelkezik, de snorkel is jár hozzá
Forrás: Sandlander

Kiemelendő, hogy felvértezték a Toyota úgynevezett Heavy Duty csomagjával, így amellett, hogy erősített a hajtása, a gyári kiadáshoz képest 40 milliméterrel növelték a rugóutat, a hasmagasságot. Vérbeli terepjáróról van szó, amelyet snorkellel, első és hátsó differenciálzárral láttak el, de az extrém hideg vagy éppen a forró külső hőmérsékletet elviselendő, emelt kapacitású a hűtő- és a fűtőrendszere, valamint a légkondicionálója. A hővédős üvegezés speciális, háromrétegű, UV-szűrős, illetve megnövelt hatékonyságú a hő- és hangszigetelés.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
V6
A 3956 köbcentiméteres benzinmotor 272 lóerős és rendkívül megbízható
Forrás: Sandlander

A komfort oldalfellépős Land Cruiser első lökhárítója erősített ütközésvédelemmel, csörlőtálcával, a hátsó pedig fellépővel van megtámogatva. A gyárból sárvédő szélesítéssel, erősített könnyűfém keréktárcsákkal, kavics és kőfelverődés elleni védelemmel, 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel, és 3,5 tonnás hátsó vonófejjel gurult ki az utcára. A biztonságról blokkolásgátló, kipörgésgátló, menetstabilizátor, elektronikus fékerőelosztó és fékrásegítő, hegymenetindítást-segítő, utas- és vezetőoldali légzsák, oldalsó ütközésvédelem, valamint keréknyomás-figyelő-rendszer gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Tökéletes választás
Minden egyes darabja azt a célt szolgálja, hogy a legdurvább terepen is elboldoguljon. Kimagasló off road képességekkel áldották meg a japánok
Forrás: Sandlander

Az 1+1 fől első üléssoros LX-ben állítható a kormányoszlop, hűthető, fűthető és zárható a kesztyűtartó, elektromosan mozgathatóak az ablakok. Az ülések plüssborítása strapabíró, kis túlzással az idők végezetéig kihúzhatja, de ne feledkezzünk meg a jó hangulathoz elengedhetetlen CD-s, rádiós fejegységről sem.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Utasbarát
Az utastér hátsó része is megfelelő helyet nyújt, akár hosszabb utazások alkalmával is
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser GRJ76 LX arra született, hogy felfedezze az ismeretlent, benne van a legextrémebb kalandokban, ugyanakkor hétköznapi használatra fogott, családi járműként is megállja a helyét. Ne késlekedjen, mert lemarad róla: raktárról, azonnal elvihető. További információkért, részletekért érdeklődjön a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímen vagy a +36304245703-as telefonszámon.