Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Anniversary a Sandlandertől: extrém terepen járáshoz alkották, s teljes kényelmet nyújt

Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Anniversary a Sandlandertől: extrém terepen járáshoz alkották, s teljes kényelmet nyújt

Ismét elérhető a Toyota Land Cruiser 7-es sorozatának egyik csúcskiadása a Sandlandernél. Az összkerekes GRJ76 V6 70th Anniversary (nagyon) bírja az extrém igénybevételt, off road és kényelmi szempontból is maximális felszereltségű terepjáró. S, ami legalább ilyen fontos, azonnal, raktárról elvihető.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Lenyűgöző
Konyakszínű bőrbelsős, teljes kényelmet kínáló utastér
Forrás: Sandlander

Egyedi hűtőrácsot, krómcsomagot, feltűnő dekorcsíkot kapott az autó, s nagyot dob a megjelenésén, hogy az első fényszórói fekete háttérrel rendelkeznek. Van első ködlámpa, erősített ütközésvédelemmel megtámogatott első, és fellépős hátsó lökhárító, a terepen járást pedig maximálisan segíti a magnézium ötvözet keréktárcsa- és a 265/70 R16-os gumiabroncsszett.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Hardcore
A többek között snorkellel, első és hátsó differenciálzárral, csörlővel felszerelt terepjáróval nincs lehetetlen
Forrás: Sandlander

A 3986 köbcentiméteres, V6-os, 286 lóerős benzinmotorral ellátott autóban a váltó manuális (ötsebességes) – felezővel. Belekerült a járműbe a 4x4-es hajtás, s fontos leszögezni, hogy a típushoz elérhető összes off road extra. Először is, a Toyota Heavy Duty csomagnak köszönhetően a gyári kiadáshoz képest 40 milliméterrel nőtt a rugóút és a hasmagasság. Pluszban erősített a hajtáslánc, van első és hátsó differenciálzár, csörlő, snorkel, megnövelt kapacitású hűtő- és fűtőrendszer, valamint légkondicionálás.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Óriás
A Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Aniversary rendkívül tágas, bőven jut hely a felszerelésnek
Forrás: Sandlander

Kipipálható a kavics és kőfelverődés elleni védelem, a sárvédőív-szélesítés, a komfort oldalfellépő, az oldalajtó ütközésvédő panel. A zárható tartóra szerelt pótkerék a hátsó ajtón található, út közben jól jöhet az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer és a Toyota Denso kerékfújó kompresszor.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Extrás
Hűthető a könyöklő is
Forrás: Sandlander

A komfortérzetet növeli a speciális, háromrétegű, hővédős, UV-szűrős üvegezés, a kényelemhez hozzájárul az elektromos ablakemelés, valamint a távirányítós centrálzár. A hosszabb utazásoknál remekül jön még a hűthető/fűthető kesztyűtartó. Csak ebben a kiadásban elérhető a konyakszínű bőrkárpitozás, de egyedi a bőrdíszítésű kormány- és a kormányoszlop borítás, a fabetét. A navigációs rendszer Wi-Fi és Bluetooth kompatibilis. A felszereltségi listán megtalálható a poroltó, a növelt kapacitású kormányszervo, mindezeken felül a blokkolásgátló, a menetstabilizáló-rendszer, a kitörésgátló, az intelligens kipörgésgátló, a fékerőelosztó, a fékrásegítő, a hegymenetindulás segítő, a vezető- és utasoldali légzsák, valamint a tolatókamera. Az FM/AM rádió CD, MP3, USB és AUX kompatibilis, a kitűnő hangzásról pedig a JBL hangszórószett gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Nem hétközapi
Igazán feltűnő jelenség dekorcsíkkal az oldalán
Forrás: Sandlander

Opcionálisan vásárolható még hozzá 3,5 tonna teherbírású vonóhorog, gyári Toyota Racing Development (TRD) haspáncél és gyári alumínium tetőcsomagtartó.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)
Lehetőség
Azonnal, várakozási idő nélkül elvihető a Sandlandertől
Forrás: Sandlander

Egyetlen darab Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 70th Anniversary elérhető most a Sandlandernél – a modell azonnal, várakozási idő nélkül, raktárról elvihető. A különleges terepjáró a magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a Sandlander az ügyintézésben, a finanszírozásban is teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a modellt, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.