Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 GX: extrém környezetben is otthonosan mozgó terepjáró azonnal, raktárról a Sandlandertől

Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 GX: extrém környezetben is otthonosan mozgó terepjáró azonnal, raktárról a Sandlandertől

A kevesebb néha több. Ez a régi igazság tökéletesen jellemzi a Sandlandernél eladósorba került GRJ76 V6 GX Toyota Land Cruisert. A feltűnő, ámde felesleges cicomáktól mentes, megbízható, strapabíró modell az aszfaltutak menti világban biztonságot nyújtó terepképességgel rendelkezik. S ami ugyancsak fontos: azonnal, raktárról elvihető.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Jó választás
Ellenálló plüssborítást kaptak az ülések, a légondiconáló, valamint a hűtő- és a fűtőrendszer is emelt kapacitású
Forrás: Sandlander

A Toyota, mint az összes japán járműgyártó, csomagban adja az extrákat. A gyakorlatban ez úgy néz ki, ha például valaki szeretne snorkelt az autójára, azt csak úgy kapja meg, ha mondjuk a csörlőt és a sárvédő-szélesítést is kifizeti. Éppen ezért unikális ez a GRJ76 V6 GX, merthogy minimalista abból a szempontból, hogy tényleg csak az került bele, amire feltétlenül szükség van, viszont maximalista, ami a terepjáráshoz szükséges felszereltségét illeti.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Tágas
Hatalmas utas- és csomagtér, utóbbiban akár a kontinensátszeléshez szükséges felszerelés is elfér
Forrás: Sandlander

A 3956 köbcentiméteres, V6-os, 231 lóerős benzinmotorral ellátott jármű már alacsony fordulatszámon, szinte alapjáraton képes a csúcsteljesítmény leadására. A strapabíró aggregáthoz ötsebességes, ugyancsak masszív manuális sebességváltó és 4x4-es hajtás kapcsolódik.

Az első és hátsó differenciálzárral, a tiszta légzéshez elengedhetetlen snorkellel rendelkező autó első vonószeme és hátsó vonófeje is 3,5 tonna teherbírású. A komfort oldalfellépős LC-nek hővédős az üvegezése, emelt kapacitású a légkondicionálója, a hűtő- és a fűtőrendszere.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Utasbarát
A 231 lóerős, ötszemélyes Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 GX-ben a hátsó üléssor is komfortos, kényelmes
Forrás: Sandlander

Az első lökhárító erősített ütközésvédelemmel, a hátsó fellépővel van megtámogatva. A kesztyűtartó hűthető és fűthető, a kormánya szervós, az ablakemelés elektromos, a központi zár távirányítós. Az ötszemélyes utasterű, az üléseire az igénybevételnek rendkívüli módon ellenálló plüssborítást kapó LC-ben van blokkolásgátló, kipörgésgátló, fékerőelosztó és fékrásegítő, valamint menetstabilizáló.
Az FM/AM rádiós kocsiban helyet foglalók biztonságáról vezető-és utasoldali légzsák, oldalsó ütközésvédelem, keréknyomás-figyelő rendszer és hegymenetindítás-segítő is gondoskodik.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Nincs vele lehetetlen
Első és hátsó differenciálzárat, snorkelt is kapott a terepjáró, amely az extrém környezetben érzi a legjobban magát
Forrás: Sandlander

A 2023-as évjáratú, ötajtós Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 GX a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül elvihető. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a hardcore off road felszereltségű terepjárót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.