Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 LX: kiemelkedő off road felszereltségű, kőkemény terepjáró a Sandlandertől azonnal, raktárról

Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 LX: kiemelkedő off road felszereltségű, kőkemény terepjáró a Sandlandertől azonnal, raktárról

Komoly tereptúrákat tervez a jövő esztendőre és megfelelő összkerekes járművet keres? A Sandlandernél a megoldás kulcsa, stílszerűbben az autója... Többek között csörlővel, snorkellel és két differenciálzárral is ellátott Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 LX várja gazdáját várakozási idő nélkül, azonnali ügyintézéssel és elvitellel. Sőt, teljesen egyénre, személy(es)re szabható a jármű.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
V6
A 3956 köbcentiméteres, 231 lóerős motorja megbízható és strapabíró
Forrás: Sandlander

Kőkemény terepgép, amely cseppet sem mellékesen a mindennapi használathoz is tökéletes. Valódi hardcore modell, amelyben a funkcionalitás került fókuszba. Ehhez nyújt biztos alapot a 3956 köbcentiméteres, 231 lóerős benzinmotor, amelyhez 4x4-es hajtás és ötsebességes manuális váltó kapcsolódik.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Elnyűhetetlen
A Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 LX-nek 130 literes az üzemanyagtartálya, de jár hozzá többek között első és hátsó differenciálzár, snorkel, valamint 3600 kilogramm teherbírású Denso csörlő az első lökhárítóba
Forrás: Sandlander

A 3,5 tonna teherbírású első vonószemmel és hátsó vonófejjel rendelkező LC kapott sárvédő szélesítést, könnyűfém keréktárcsaszettet és első ködlámpát. Továbbá ellátták emelt kapacitású hűtő- és a fűtőrendszerrel, valamint légkondicionálóval, illetve 130 literes üzemanyagtartállyal. Plusz jár hozzá a terepen közlekedést alaposan megkönnyítő első és hátsó differenciálzár, snorkel, valamint 3600 kilogramm teherbírású Denso csörlő az első lökhárítóba.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Minőség
Hűthető és a fűthető a kesztyűtartó, a kormányoszlop állítható, elektromos az ablakemelés, távirányítós a központi zár, az ülések plüssborítása elnyűhetetlen
Forrás: Sandlander

Amennyiben valakiben még hiányérzet lenne, opcionálisan elérhető és rendelhető hozzá a 7-es szériához kiadott összes off road extra. Így az építészetben és a repülésben is előszeretettel használt dúralumíniumból készült haspáncéltól a kerékfelfújó kompresszorig, a kiegészítő lámpatestektől a 3,5 tonna kapacitású vonóhorogig, tényleg minden.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Hardcore
Az autó vontatási kapacitása 3,5 tonna, s szinte nincs olyan természeti akadályt, amely megállíthatná
Forrás: Sandlander

A GRJ76 V6 LX felszereltségi listáján csak és kizárólag az szerepel, amire feltétlenül szükség van terepen járás közben. Jól jöhet az úton a hűthető és a fűthető kesztyűtartó vagy az FM/AM rádió, de állítható a kormányoszlop, elektromos az ablakemelés, távirányítós a központi zár.

A biztonságért első és utasoldali légzsák, blokkolásgátló, kipörgésgátló, keréknyomás-figyelő, menetstabilizáló, fékerőelosztó és fékrásegítő, valamint hegymenetindítás-segítő felel.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Kitűnő vétel
Azonnal, raktárról elvihető, s a 7-es sorozathoz készült összes off road extrával ellátható raktárról
Forrás: Sandlander

Az ötajtós Toyota Land Cruiser GRJ76 V6 LX a Sandlander fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető, azonnal, raktárról, várakozási idő nélkül elvihető. Az általános forgalmi adó (áfa) visszaigényelhető az árból, és a magyar manufaktúra az ügyintézésben teljes körű segítséget nyújt. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné a hardcore off road felszereltségű terepjárót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.