Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser J300 GR Sport: dakaros csúcstechnika maximális felszereltséggel a Sandlandertől

Toyota Land Cruiser J300 GR Sport: dakaros csúcstechnika maximális felszereltséggel a Sandlandertől

Dakaros technika közútra. Igen, ez nem túlzás vagy jól csengő marketingfogás. Az összkerekes Toyota Land Cruiser J300 GR Sport a világ leghíresebb terepversenyét idén is megnyerő Gazoo Racing szakembereinek a hozzáértését dicséri. A 407 lóerős, full-full extrás, maximális komfort, biztonsági és terepfelszereltségű autó most a Sandlandernél azonnal, raktárról elérhető és megvásárolható.

Feltűnő
Micsoda beltér! Mintha a Stendhal-regény főszereplője lenne: vörös és fekete
Forrás: Sandlander

A Nasszer al-Attijah, Mathieu Baumel, Toyota Hilux trió 2019-ben, 2022-ben és 2023-ban is győzött a Dakar-ralin – az elsőt még Dél-Amerikában, Peruban, az utóbbi kettőt Ázsiában, Szaúd-Arábiában „húzta be”. Ami még közös a sikerben, hogy a pickupot a Gazoo Racing szakemberei készítették fel.

Kiemelkedő
G(azoo) R(acing) Sport: a hűtőrácson a jelölés árulkodó
Forrás: Sandlander

A Toyota kihasználva a jó kapcsolatot, a GR tapasztalt szakembereit kérte fel, hogy segítsenek átültetni a terepralis csúcstechnikát az utcai J300-as Land Cruiserbe. A tökéletes végeredményt GR Sportnak hívják.

Lehet rá számítani
Kimagasló terepképesség, full extrás kiszolgálás akár extrém környezetben is
Forrás: Sandlander

A hétüléses autó motortere 3498 köbcentiméteres, V6-os, 407 lóerős, 650 Newtonméter topnyomatékú, twinturbós, benzines aggregátot rejt. Az elektromos csatlakozásai és a számítógépes rendszere is vízzárt. A 110 literes üzemanyagtartállyal rendelkező luxus terepjáró tízfokozatú automata váltóval, erősített alvázkerettel, megerősített alsó karosszériavédelemmel, alváz és üregvédelemmel van ellátva.

Hatalmas
A hétszemélyes Toyota Land Cruiser J300 beltere átalakítható, akár akkora csomagtér is elérhető, mint egy kisteherautóban
Forrás: Sandlander

A 3,5 tonna vontatókapacitású modell megkapta a friss fejlesztésű kinetikus futóműrendszert, amely egyesíti a közúton szükséges feszes kanyarstabilitást a műutak melletti optimális hosszú rugóúttal – a stabilizátor rudak hatását képes megváltoztatni. Van első és hátsó differenciálzár, adaptív változó felfüggesztés, lejtmeneti asszisztens, hegymenet indulást segítő rendszer, sőt integrált járműdinamikai vezérlőrendszer, amely javítja az autó kezelhetőségét, a terepen közlekedési képességét és a kormányozhatóságát.

Komfortos
Az összes ülés fotelszerű, teljesen mindegy, hogy előre vagy hátulra került
Forrás: Sandlander

Jár hozzá off road sebességtartó automatika, off road fordulóasszisztens, valamint Multi-Terrain Monitor kamerarendszer, amely valós időben jeleníti meg a kormány mögött ülő számára a gép körül és alatt található útfelületet, a terepviszonyokat, a kerekek helyzetét. Segítséget nyújt a blokkolásgátló, az elektronikus fékerőelosztó, az aktív kipörgésgátló, valamint az elektronikus stabilitásvezérlő.

Fullos
A klíma négyzónás
Forrás: Sandlander

A könnyűfém keréktárcsákra 265/65 R18-as gumiabroncsokat húztak, a gyári kiadáshoz képest erősebb az első és a hátsó lökhárítója. A felszereltségi listán kipipálható a Bi-LED-es fényszóró, a LED-es (DRL) első irányjelző és hátsó lámpa, a LED-es hátsó irányjelző és első ködlámpa, az oldalsó tükör irányjelző, az automatikusan elsötétülő és dönthető, fűthető oldalsó tükör. Ugyanúgy a hátsó légterelő, a prémium oldalfellépő, az egyedi első és hátsó alsó lökhárító, a tetősín, az egyedi hátsó sárvédő és hűtőrács.

XXI. századi technika
Minden gombnyomásra működik, száz százalékos a bőrkormányos kocsiban ülők kiszolgálása
Forrás: Sandlander

A GR Sport minden igényt kielégítő utasterében a vörös és a fekete szín az uralkodó belül. Bőr díszítésű az ülés, a sebességváltó, „GR” logó díszíti a fűthető kormánykereket és az első üléseket, a belső lámpák LED-esek, beleértve az olvasó és az ajtónyitáskor felvillanó világítótestet is. Minőségi szőnyegpadlót tettek bele a japánok, a sofőr ötféle vezetési mód közül választhat, az automataklíma négyzónás, s mindegyik ablak elektromosan mozgatható. Több USB-töltőpont, valamint 12 és 220 voltos csatlakozási lehetőség is elérhető, ahogy például a vezeték nélküli telefontöltő vagy a Bluetooth.

Tágas
Ha mindegyik ülés használt, akkor is bőven jut hely a csomagoknak, a felszerelésnek
Forrás: Sandlander

Az első sor ülései nyolc irányban állíthatóak, a fotelszerű ülőalkalmatosságok fűthetőek, szellőztethetőek. A Land Cruiser J300 GR Sport automatikusan észleli a gyalogosokat és a kerékpárosokat, rendelkezik sebességtartó automatikával, sávelhagyás figyelmeztetéssel, a sebességjelző-táblák felismerésével.

Családi jármű
A hatodik és a hetedik ülés is teljes értékű
Forrás: Sandlander

A sofőrt és az utasait blokkolásgátló, fékasszisztens, holttér- és valós, keresztirányú forgalomfigyelő, tolatókamera, első és hátsó parkolássegítő, hátsó útmutató monitor, vontatvány-stabilitás vezérlő, keréknyomás-figyelő és 10 darab légzsák védi.

Zászlóshajó
Dizájnos kialakítás, történelmi, tradicionális off road képesség
Forrás: Sandlander

Plusz van nyolc pohártartó, a második üléssorhoz is tartozó kartámasz, 12,3 colos, CD/DVD bemenettel ellátott színes érintőképernyő, multifunkciós kormánykerék, hangfelismerés és a telefoncsatlakoztatás. Ahogy műholdas navigáció előkészítés és 14 hangszórós, szinte koncerttermi hangzást biztosító JBL prémium audiorendszer.

Nincs várakozási idő
Azonnal, raktárról elvihető a Sandlandertől
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser J300 GR Sport azonnal, raktárról elérhető a Sandlandernél. A magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és azonnal elvihető. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.