Legfrissebb hírek ÚJ

Toyota Land Cruiser J300 GR Sport: utcai dakaros luxusterepjáró, maximális felszereltséggel, a Sandlandertől

Toyota Land Cruiser J300 GR Sport: utcai dakaros luxusterepjáró, maximális felszereltséggel, a Sandlandertől

Az autó, amely amellett, hogy full-full extrás, maximális komfort, biztonsági és off road felszereltségű, a Dakar-érzést kínálja a benne ülők részére. Az összkerekes Toyota Land Cruiser J300 GR Sport a világ leghíresebb terepversenyét idén is megnyerő Gazoo Racing szakembereinek a hozzáértését dicséri. A 415 lóerős álomterepjáróból egyetlen darab (fekete színű) most megvásárolható a Sandlandernél, azonnal, raktárról.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Vörös és fekete
A minőségi bőrbe kötött utastere különleges, egyedi színösszeállítású
Forrás: Sandlander

A Gazoo Racing egyértelműen a sivatag ura. A Nasszer al-Attijah, Mathieu Baumel, Toyota Hilux trióval 2019-ben, 2022-ben és 2023-ban is megnyerte a Dakart – az elsőt még Dél-Amerikában, Peruban, az utóbbi kettőt Ázsiában, Szaúd-Arábiában. A Toyota a GR tapasztalt szakembereit kérte fel, hogy segítsenek átültetni a terepralis csúcstechnikát az utcai J300-as Land Cruiserbe, s a végeredmény lett a tökéletes GR Sport. A hétüléses autó motortere 3498 köbcentiméteres, V6-os, 415 lóerős, 650 Newtonméter topnyomatékú, twinturbós, benzines aggregátot rejt. Az elektromos csatlakozásai és a számítógépes rendszere is vízzárt. A110 literes üzemanyagtartállyal rendelkező luxus terepjáró tízfokozatú automata váltóval, erősített alvázkerettel, megerősített alsó karosszériavédelemmel, alváz és üregvédelemmel van ellátva.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Tapasztalat
GR Sport: a Dakar-győztes Gazoo Racing szakemberei segítettek a Toyota Land Cruiser J300 speciális kiadásának fejlesztésében
Forrás: Sandlander

A 3,5 tonna vontatókapacitású modellt alapból megtámogatták a friss fejlesztésű kinetikus futóművel, amely egyesíti a közúton szükséges feszes kanyarstabilitást a műutak melletti optimális hosszú rugóúttal – a stabilizátor rudak hatását képes megváltoztatni. Van első és hátsó differenciálzár, adaptív változó felfüggesztés, lejtmeneti asszisztens, hegymenet indulást segítő rendszer, sőt integrált járműdinamikai vezérlőrendszer, amely javítja az autó kezelhetőségét, a terepen közlekedési képességét és a kormányozhatóságát.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Csúcsminőség
Automata, tízfokozatú, rendkívül precíz és megbízható váltóval látták el
Forrás: Sandlander

A műutak melletti világ meghódítását segíti az off road sebességtartó automatika (öt fokozattal), az off road fordulóasszisztens, valamint a Multi-Terrain Monitor kamerarendszer, amely valós időben jeleníti meg a kormány mögött ülő számára a gép körül és alatt található útfelületet, a terepviszonyokat, a kerekek helyzetét. Nem maradhat ki a felsorolásból a blokkolásgátló rendszer, az elektronikus fékerőelosztó, az aktív kipörgésgátló, az elektronikus stabilitásvezérlő.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Elnyűhetetlen
3498 köbcentiméteres, V6-os, 415 lóerős, 650 Newtonméter topnyomatékú, twinturbós, benzines motort kapott. Az elektromos csatlakozásai és a számítógépes rendszere is vízzárt
Forrás: Sandlander

A könnyűfém keréktárcsákra 265/65 R18-as gumiabroncsokat húztak, a gyári kiadáshoz képest erősebb az első és a hátsó lökhárítója. Kipipálható a Bi-LED-es fényszóró, a LED-es (DRL) első irányjelző és hátsó lámpa, a LED-es hátsó irányjelző és első ködlámpa az oldalsó tükör irányjelző, az automatikusan elsötétülő és dönthető, fűthető oldalsó tükör, a hátsó légterelő, a prémium oldalfellépő, az egyedi első és hátsó alsó lökhárító, a tetősín, az egyedi hátsó sárvédő és hűtőrács.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Gyönyörű
Micsoda karakter, micsoda megjelenés, micsoda stílus!
Forrás: Sandlander

Stendhal regényének a címét (Vörös és fekete) idézi a GR Sport minden igényt kielégítő utastere, ugyanis ez a két szín az uralkodó belül. Bőr díszítésű az ülés, a sebességváltó, „GR” logó díszíti a fűthető kormánykereket és az első üléseket, a belső lámpák LED-esek, beleértve az olvasó és az ajtónyitáskor felvillanó világítótestet is. Minőségi szőnyegpadlót tettek bele a japánok, a sofőr ötféle vezetési mód közül választhat, az automataklíma négyzónás, s mindegyik ablak elektromosan mozgatható. Több USB-töltőpont, valamint 12 és 220 voltos csatlakozási lehetőség is elérhető, ahogy például a vezeték nélküli telefontöltő vagy a Bluetooth.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Nincs szűkölködés
A középső és a hátsó üléssorban is a helyek teljes értékűek, kényelmesek, minden igényt kielégítőek
Forrás: Sandlander

Az első sor ülései nyolc irányban állíthatóak, a fotelszerű ülőalkalmatosságok fűthetőek, szellőztethetőek. A Land Cruiser J300 GR Sport automatikusan észleli a gyalogosokat és a kerékpárosokat, rendelkezik sebességtartó automatikával, sávelhagyás figyelmeztetéssel, a sebességjelző-táblák felismerésével. A sofőrt és az utasait blokkolásgátló, fékasszisztens, holttér- és valós, keresztirányú forgalomfigyelő, tolatókamera, első és hátsó parkolássegítő, hátsó útmutató monitor, vontatvány-stabilitás vezérlő, keréknyomás-figyelő és 10 darab légzsák védi. Plusz van nyolc pohártartó, a második üléssorhoz is tartozó kartámasz, 12,3 colos, CD/DVD bemenettel ellátott színes érintőképernyő, multifunkciós kormánykerék, hangfelismerés és a telefoncsatlakoztatás, műholdas navigáció előkészítés és 14 hangszórós, szinte koncerttermi hangzást biztosító JBL prémium audiorendszer.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Ötcsillagos kiszolgálás
Van nyolc pohártartó, több USB-töltőpont, valamint 12 és 220 voltos csatlakozási lehetőség, míg a második üléssorhoz is tartozik kartámasz
Forrás: Sandlander

A Toyota Land Cruiser J300 GR Sportból most egyetlen darab, fekete színű modell elérhető a Sandlandernél. Nincs várakozási idő, a magyar manufaktúra fővárosi, budai telephelyén (1112, Vizsla utca 1-3.) megtekinthető és azonnal elvihető a kimagasló off road képességű, maximális kényelmi és biztonsági felszereltségű terepjáró. Amennyiben további információkra lenne szüksége, vagy megvenné az autót, írjon a laszlo.pocsik@sandlander.com e-mailcímre vagy hívja a +36304245703-as telefonszámot.

Képgaléria megtekintése (13 db kép)
Családbarát
Minőségi anyagokkal van ellátva az autó, amelyben hatalmas a hely, a tágas luxus terepjáróban bőven elférnek a csomagok, a bőröndök is
Forrás: Sandlander