Legfrissebb hírek ÚJ

Terepgyakorlaton a harcos Samurai – Videó!

Terepgyakorlaton a harcos Samurai – Videó!

Tök mindegy, milyen az idő, a szabadban csapatni jó. Sőt, kifejezetten növeli a szórakozás értékét, ha kicsit esik és az off road pályán a sár az úr. Ha pedig adva van egy összkerekes Suzuki Jimny/Samurai is, akkor aztán tényleg mehet az önfeledt móka.

Az 1970 óta gyártott japán modell tipikusan a kicsi a bors, de erős esete. A létraalvázas autó 1,3 literes motorja alig 90 lóerős, ám amint elhagyja a műutat, nem ismer lehetetlent. Mert lehet, hogy a sztrádán levillogják a csillivilli gépek, de a terepen maga az ördög.
Mindenen átverekszi magát, a 4x4-es modell elképesztő terepképességgel van megáldva. Ennek a tulajdonságának tanújelét is teszi az itt látható kisfilmben, hiszen olyan akadálypályán verekszi át magát, ami a nagyobb riválisainak is a dicsőségére válna.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Mindent, bele!
Nincs, ami feltartóztathatná

Az off roadozáshoz alakított Suzuki megküzd a csúszós, saras homokdombokkal, a sziklamászásban is jeleskedik, de a farönkökön is átküzdi magát. Mindössze a pálya végén adódik egy kisebb probléma, ugyanis a pilóta annyira belejött a trükközésbe, hogy lendületből tetőre állította a Samurait.
Ennek ellenére, zúgott a taps – érdemes megnézni az alakítást, pestiesen szólva, nem semmi a japán minterepes.

Tényleg nem ismer lehetetlent.

 

Forrás: youtube