Legfrissebb hírek ÚJ

2020-ban érkezik a Toyota fura kalandora

2020-ban érkezik a Toyota fura kalandora

A Toyotánál szeretik az izgalmakat. A japán vállalat előbb bejelentette, nyugdíjazza az FJ Cruisert, majd megvillantotta az utódként beharangozott FT-4X-et. Ezután jött a TJ Cruiser, majd leleplezte Los Angelesben az összkerekes FT-AC-t. Ugyan nem lehetett tudni, megvalósul-e a koncepció, de most úgy tűnik, 2020-ban a kereskedésekbe kerül(het).

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Nyugdíjazták
Az FJ Cruisert parkolópályára küldi a Toyota

Persze, nem véletlen a sok próbálkozás, hiszen a Toyota tesztelni akarta az ügyfeleket, mit szólnak a tanulmányokhoz.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
FT-4X
A koncepcióból is megépülhet az utód

Merthogy az ázsiai mamutgyártó szerint, az alapok adva vannak, csak éppen az a kérdés, melyikből legyen piacképes áru.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
TJ Crusier
Vagy lehet, hogy ebből a családi járgányból lesz valóság?

Most úgy tűnik, a márka új globális, GA-C platformjára épül majd az egyterű, de terepjárásra egyértelműen alkalmas autó. Az alap tehát ugyanaz lesz, mint a C-HR-nél, az Aurisnál/Corollánál és a Priusnál. Állítólag a RAV4 és a 4Runner „testvéréről” és egyértelműen az FJ Crusier utódjáról van szó.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
FT-AC
Los Angelesben a minap mutatták be

A Toyota amerikai tisztségviselője szerint, 2020-ig biztosan a kereskedésekbe kell kerülnie a modellnek, amelynek az alapára minimum 20 ezer dollár, azaz 5,3 millió forint lesz. Ne feledjük, a szegmensben óriási a harc a gyártók között, az FT-4X/FT-AC pedig a különleges formavilágával alkalmas lehet arra, hogy felvegye a versenyt.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Kalandor
Ami biztos: az autó terepre engedhető lesz

„Az FT-AC tökéletes megoldás azoknak, akik a hétvégi kiruccanásokon a kalandokat keresik – nyilatkozta Jack Hollis, a Toyota SUV-részlegének alelnöke és vezérigazgatója. – Nem számít, hogy milyen utak vezetnek a célig, ahogy az sem, éppen milyen program megvalósítását tervezi a család, vagy baráti társaság. A hibridmodell nem ismer lehetetlent.”