Legfrissebb hírek ÚJ

A terepharcos: Nissan Patrol Warrior

A terepharcos: Nissan Patrol Warrior

Egykoron a Toyota Land Cruiser nagy ellenfelének tartották, s bár most is konkurálnak, jól elvannak egymás mellett a piacon. Az összkerekes Nissan Patrol kimagasló terepképességgel rendelkezik, ráadásul gyakran építenek belőle valódi hardcore, extrém környezethez igazított gépet.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Újragondolva
Alul az alapkiadás látható, az átalakított gép vaskosabbnak tűnik
Forrás: Kolesa.ru

Ausztráliában hamarosan piacra kerül a Nissan Navara Pro-4X Warrior és a Navara SL Warrior pickup – ezekből kiindulva sokan úgy tartják, simán lenne létjogosultsága a Patrol Warriornak. Egy olyan változatnak, amelyről már régóta beszélnek, egy igazi harcosnak, amely nem ismer lehetetlent a terepen.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Túlélő
Masszív terepjáró, amely a köves, sziklás utakon ugyanolyan jól mozog, mint a sivatagban, a dűnék között
Forrás: Kolesa.ru

Azért idő kell ahhoz, hogy a terv megvalósuljon, de a virtuális autóipar mindig talál megoldást. Ott vannak például a Kolesa.ru szakemberei, a digitális világ nyújtotta segítséget ki- és felhasználva, már meg is alkották a 4x4-es Patrol Warriort.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Kalandor
A full extrás jármű hosszabb kalandtúrákra is alkalmas
Forrás: Kolesa.ru

Nikita Chuicko virtuális művész (a közösségi médiában inkább kelsonik néven ismerik) már el is képzelte az új változatot. Az alapmodellt kiegészítette szikla- és dűnemászó felszereltséggel. A V8-as, 400 lóerős motorral megtámogatott vas rendkívül masszív, a full extrás járművet tényleg a túlélésre tervezték.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Távoli piac
Ha megvalósul a Patrol Warrior, először az ausztrál piacon lehet majd megvásárolni
Forrás: Kolesa.ru

Ami biztos, hogy az Egyesült Államokban tárt karokkal fogadnák a Warriort, ahogy hazai pályán, vagyis Ázsiában és akár Európában is lenne rá kereslet, de egyelőre az a valószínű, hogy a „Harcos” az ausztrálok kalandigényeit elégíti majd ki.