Legfrissebb hírek ÚJ

Áprilisi tréfa? Tető nélküli Honda CR-V SUV

Áprilisi tréfa? Tető nélküli Honda CR-V SUV

Az autógyártók sem szoktak kimaradni az össznépi poénkodásból, április elsején, a „bolondok napján” őrült koncepciókkal és hírekkel lepik meg a márka rajongóit. A Honda az összkerekes CR-V kabriósított változatát villantotta meg – ez tréfa, vagy valóság? Mindenesetre elgondolkoztató a tanulmánymodell...

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Alap
Az eredeti. A Honda CR-V tetővel kifejezetten népszerű szabadidő-autó
Forrás: Honda

A „CR-V Roadster” néven futó alkotásban van potenciál. Miért ne lenne hihető? Hiszen ott van elődnek a Range Rover Evoque Convertible, a Volkswagen pedig a T-Roc Convertible járgánnyal kampányol. Közeleg a nyár, miért ne lehetne eldobni a fenébe a tetőt?

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Előd
Ez egy 1998-as próbálkozás. Van valami a levegőben...
Forrás: Honda

Ugyanakkor rossz hír a reménykedőknek, hogy a tető nélküli összkerekes szabadidő-autót a Honda PR-csapata (egy külsős céggel) hozta létre – a „szakemberek” úgy vélik, az alapkiadáshoz képest száz százalékban csökkent a kocsi merevsége, és ez pontos becslésnek tűnik...

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Dögösen néz ki
Áprilisi bolondság: a Honda CR-V eldobta a tetejét
Forrás: Honda

„Ez egy merész és új irány a CR-V számára. Vadonatúj piaci szegmenst nyit meg a márkának. Oké, vannak még problémák az autóval, de ha kijavítjuk a hibákat, mint például a tető hiánya okozta bajokat, akkor akár népszerű is lehet” – olvasható a vicces kommünikében.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Ábránd
Talán egyszer megvalósul... Vélemény?
Forrás: Honda

Viszont vonzóvá teheti a vasat, hogy a japánok hosszas tanácskozás után úgy döntöttek, a gyári CR-V árának a feléért kínálják a Roadster Cabrioletet. Nos, azért így már még inkább elgondolkodtató, ugye?

 

Forrás: youtube, Honda