Legfrissebb hírek ÚJ

Dacia Dusterből menő pickup – Videó!

Dacia Dusterből menő pickup – Videó!

A megfizethető kis haszonjárművek mindenhol divatosak és rendkívüli népszerűségnek örvendenek. Egyes autógyártók más márkák újracímkézett változatait is használják, hogy sikeresek legyenek a piacon. Ilyen például a francia Renault és a Dacia SUV-alapú négyajtós platósa, a Duster Oroch, amely a dél-amerikai országokban számít kelendő portékának és éppen most frissítették.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Átszabta
A népszerű „pixelmester”, Theottle alakította át az Oroch pickupot

A Dacia Duster menőnek számít az öreg kontinensen, ár/érték arányban szinte verhetetlen. Az Oroch (Renault logóval az elején) a szabadidő-autó pickup változata, viszonylag jó terepképességgel és terhelhetőséggel. Európában nincs belőle, pontosabban akad néhány Duster platós, exkluzív változat, de ezek nem sorozatgyártású gépek.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Módosítás
A Dacia/Renault pickup hátulja sem felelt meg neki

Tegyük hozzá, a közelmúltban állítólag a Tresla Model 3 lett Európa legkelendőbb autója, éppen a Dacia/Renault Duster rovására. Még az is elképzelhető, hogy a román (francia) vállalatnak érdemes lenne megfogadnia a különböző virtuális művészek tanácsát, és további fejlesztéseket kellene végrehajtani a vason.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
Fantázia
Egy kis retusálásra is szükség volt

A népszerű „pixelmester”, Theottle a közösségi médiában bemutatott kisfilm segítségével igyekszik a megmozgatni a fantáziánkat. Megfizethető pickupot képzelt el, amely továbbra is a Duster SUV-ra épül, csak egy kicsit fiatalosabb, nyerőbb stílusú konfigurációban.

 

Forrás: youtube