Legfrissebb hírek ÚJ

Guruló sátor kirándulóknak

Guruló sátor kirándulóknak

Kirándulók, expedíciót szervezők, kontinensátszelők figyelem! A BMW Designworks és a North Face robusztus, könnyűszerkezetes lakókocsija, amelyet vízálló anyag borít, viszont a levegőt átengedi, igazi menedék lehet. A senki földjén is remek hálóhelyet biztosít, legyen szó fagyról vagy éppen pokoli hőségről.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Ez a jövő
A dizájn nem túl ütős, viszont a speciális borítása vízálló és remek légáteresztő képességekkel bír

A Las Vegas-i CES kiállítás főleg az információs és szórakoztató eszközökről, az autonóm vezetési rendszerekről szól, de helyet kapott ez a szerkezet is korábban az eseményen. Merthogy ennek a terméknek semmi köze nincs a fentebb soroltakhoz. A BMW leányvállalata, a Designworks és a North Face egy új lakóautót tervezett.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Csúcstermék
Hidegben és forróságban is simán lehet használni

Felejtse el mindenki az érintőképernyőket, a hálózatokat, ennek a „pótkocsinak” a középpontjában egy új, „lélegző”, vízálló anyag áll, amelyet Futurelightnak neveznek. Hasonló a Gore-texhez, de az NF állítja, a nanoméretű lyukaknak köszönhetően jobb légáteresztő képességet és vízállóságot kínál.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Koncepció
Egyelőre nem lehet megvásárolni, de a BMW Designworks és a North Face közös terméke hamarosan piacra kerülhet. A cucc könnyű, masszív és praktikus

A dizájn valójában nem lenyűgöző, úgy néz ki, mint egy kerekes sátor. Van egy vaskos, masszív keret, arra tették rá a speciális anyagot. A nagy előnye, hogy rendkívül könnyű, így bármely járművel el lehet vontatni. A koncepció meg is valósult, de egyelőre nem hódította meg a világot. Talán majd most?