Legfrissebb hírek ÚJ

Hétszemélyes Jeep, amely a terepezést is bírja – Videó!

Hétszemélyes Jeep, amely a terepezést is bírja – Videó!

Itt az új családi Jeep! Az öszkerékhajtással is készülő Meridian hétszemélyes, az Egyesült Államokban egyelőre nem lehet majd megvásárolni, viszont az indiai piacon egészen biztosan megjelenik. És nem kizárt, hogy Európa felé is veszi majd az irányt.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Még ácázva
Családi autó, hétszemélyes utastérrel, egyelőre az indiai piacra
Forrás: Jeep

Ez igazából egy átcímkézett Commander, de az biztos, hogy a Compassnál valamivel vaskosabb. A Commander hossza 4769 milliméter, a szélessége 1859 mm, a magassága 1682 mm, a tengelytávja 2794 m. Valami hasonlóra számíthatunk a Meridiantól, s egyértelműen hétszemélyes utastérrel.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Megbízható
Kipróbálták az aszfaltutak melletti világban, és nem vallott szégyent
Forrás: Jeep

„A teljesítménytől kezdve a megjelenésen és a kényelemen át a vezethetőségi képességekig, a Jeep Meridian valóban páratlan a kategóriájában – mondta a Jeep India vezetője, Nipun Mahajan. – Ezt a modellt mindenféle terepen teszteltük, amit India kínál, és egy kihívásokkal teli utazásra vittük Kasmírtól egészen Kanyakumariig, ami úgy 3500 kilométer. Büszkén mondhatom, hogy hibátlanul teljesített.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Próba
Állati fogadtatásban részesült a 2 literes, 200 lóerős dízelmotorral elátott modell a tesztút során
Forrás: Jeep

Az egyedülálló terepszínbe öltöztetett jármű mintáját az ország legikonikusabb tájai ihlették. A kocsi a Greenwichtől keletre fekvő 77. délkörről kapta a nevét, amely az Északi-sarktól a Déli-sarkig terjed, és Indián keresztülhalad.

A helyi média a premiert nyárra várja. Az autó elejében 2 literes dízelmotor kap helyet, amelynek a csúcsteljesítményét 200 lóerőre saccolják. Az aggregátot kilencfokozatú automata sebességváltóval kombinálják, s 4x4-es változat is készül belőle.

Képgaléria megtekintése (8 db kép)
Nyárra időzítve
Nagy sikerre számít a Jeep. Lehet, hogy valami hasonló modell Európába is elgurul?
Forrás: Jeep

 

Forrás: youtube