Legfrissebb hírek ÚJ

Így porol a 700 lovas izompickup – Videó!

Így porol a 700 lovas izompickup – Videó!

Közeleg a nagy nap, amikor az amerikaiak platós fenevadja feltárja kilétét. A Ford F-150 Raptor valószínűleg elbujdokolhat: jön a 2021-es Ram 1500 TRX, a több mint 700 lóerős összkerekes pickup, amely a terepen is rendkívül otthonosan mozog majd. Félelmetes vasszörnyeteg született az Egyesült Államokban!

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Titkos teszt
Ram 1500 TRX: a vadállatot eddig csak álcázva láthattuk

A Raptor piacra küldésére ad most kicsit késői választ a Fiat Chrysler, ami viszont megkérdőjelezhetetlen, hogy komoly géppel jelentkezik a vállalat. A koncepciómodell anno 575 lóerős volt, a csúcstempója elérte a 160 kilométer/órát. Mostanra azonban kiderült, még veszedelmesebb lesz a Hellcat-motoros pickup.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Off roader
A gyár kimagasló terepképességeket ígér

Amíg a Fordban V6-os, ikerturbós EcoBoost technika dolgozik, addig a Ram 1500 TRX-ben 6,2 literes, V8-as Hellcat szív dobog. A Dodge Durangóban 710 pacis az aggregátor, a tűzhöz közel állók szerint minimum 700, maximum 707 LE-s lesz a platós.

„Olyan helyekre juthatsz el vele, amelyekről azt gondoltad, soha nem hódíthatod meg autóval” – egy rövid idézet a TRX gyári jellemzéséből. Erre azért még ne vegyünk mérget, de ami biztos, hogy ugyanolyan abroncsok feszülnek majd a kerekein, mint az F-150 Raptorén. Vagyis BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 – ezekkel elég jó lehetsz a Baja 1000 teljesítésére vagy akár a legextrémebb területeken közlekedésre.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)
Félelmetes
6,2 literes, V8-as Hellcat-motor dübörög az elejében

 

 

Forrás: youtube