Legfrissebb hírek ÚJ

Ilyen a nagy munkabírású Ram

Ilyen a nagy munkabírású Ram

Erőből sosem elég, legalábbis így vélekednek erről az egyesült államokban a pickupok kapcsán. Így aztán minden gyártó rágyúr arra, hogy Heavy Duty gépe is legyen egy-egy modelljéből. Természetesen a Ford örök riválisa sem maradt ki a buliból.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: autoblog.com

Hogy mennyire várható volt ez a Fiatot is tömörítő FCA kötelékébe tartozó márkától is, azt jól jelzi, hogy véletlenül sem hagyják az F-osztályt magányosan aratni ezen a terepen. A Ram is előállt a Heavy Duty szériával, amelyet bizonyára sokan csípnek majd. Minden adott hozzá, a markáns formavilág, a kellő erő és az elmaradhatatlan macsó kinézet, amely azt sugallja, nem akárki ül a volán mögött.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: autoblog.com

Bár egyelőre a dizájnból nem sok mindet lehet látni, hiszen a tesztmodell alaposan be lett bugyolálva különböző takarófóliákba. Gyakorlatilag szinte mindent maszkoltak rajta. Nagyjából a szélvédőt hagyták szabadon, mert azon ugye menet közben ki kell látni. A lámpák fölött pedig áttetsző fólia húzódik, amelyen természetesen átvillannak a LED-fények, legalább a rajzolatot fel lehet fedezni.

Képgaléria megtekintése (4 db kép)

Forrás: autoblog.com

Azt már lehet tudni, hogy a Ram 1500-asból, a 2500-asból és a 3500-asból is lesz természetesen Heavy Duty változat. Így mindenki tud magának választani egy megfelelő méretű bestiát. A műszaki alapot azonban még egyelőre titok övezi. Az biztos, hogy öt liter fölött kell majd keresgélni az egységet és legalább 300 lóerő lesz majd a teljesítmény.