Legfrissebb hírek ÚJ

Itt a Tesla pickupjának hardcore változata: 6x6-os, napelemes Thundertruck

Itt a Tesla pickupjának hardcore változata: 6x6-os, napelemes Thundertruck

A világ még arra vár, hogy megtudhassa, miképpen néz majd ki a Tesla elektromos pickupjának, az összkerekes Cybertrucknek a szériaváltozata, de akad, aki már megálmodta a hatkerekű, 6x6-os verzióját, a napelemes Thundertruckot.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
Téle, nyáron
Hardcore terephasználatra is alkalmas futurisztikus jármű

A Cybertruckról még az sem derült ki, hogy mikor kezdik el a szériagyártását, viszont a rajongók, más gyártók fantáziája nem ismer határokat. A legmerészebb megoldásokat alkalmazzák, így kapott egy plusz tengelyt és két további kereket a vas – a Wolfgang új IP-részlegétől származik ez a megoldás, a cég az innovatív alkotásokra és a legmodernebb dizájnra összpontosít. A módosítással sikerült növelni a modell terepképességét, a hatótáv pedig körülbelül 260 kilométerrel nőtt – azaz nagyjából 900 km-t képes megtenni egyetlen töltéssel.

Ám ez még nem minden. Merthogy napelemeket szereltek a gépre, így a hosszabb távú utazás kényelmesebbé, praktikusabbá válik, hiszen növeli a hatótávot, de a háztartási szükségletekhez, vagyis a főzéshez, a mosogatáshoz, a fürdéshez szükséges áram előállítása is könnyebbé válik.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)
A képzelet szülöttje
A Thundertruck hatkerekű jármű, amelynek a hatótávja 900 kilométer

Merthogy a Thundertruck a Cybertruckhoz hasonlóan kempingezéshez, hosszabb kiruccanások kivitelezéséhez is maximálisan alkalmas. Az elektromos modell kompakt felépítményt kaphat, amely elfér a platón. A teleszkópos, kihajtható munkaterület konyhát, toalettet, zuhanyzót és kényelmes alvóhelyeket kínál(hat).

 

Forrás: youtube