Legfrissebb hírek ÚJ

Itt az új SsangYong SUV, akár elektromos hajtással is

Itt az új SsangYong SUV, akár elektromos hajtással is

A SsangYong márkánál a jövő már elkezdődött. Mégpedig az aszfaltutak menti világban, ott, ahol rázós a terep és nagy a porfelhő. Ráadásul környezetkímélő üzemmódban. A dél-koreai vállalat bejelentette, már idén gyártósorra kerül az összkerekes Torres, amely kényelmes, családi szabadidő-autó lesz, s elektromos változatban is készül.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Titkos project
A SsangYong Torrest még csak álcázva, vagy letakarva kapták lencsevégre, de az biztos, hogy robusztus szabadidő-autó érkezik majd Dél-Koreából
Forrás: SsangYong

A Chile déli részén található Torres del Paine Nemzeti park lélegzetelállító tájairól kapta a nevét. A Patagóniában megcsodálható természeti kincseket, gleccsereket, tavakat, folyókat magába foglaló helyet az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete, vagyis az UNESCO bioszféra-rezervátummá nyilvánította. S egy szavazáson a világ nyolcadik csodájává választották.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Tágas
Egy egész családnak kényelmet nyújt majd
Forrás: SsangYong

Azt nem tudni, hogy az SUV valójában csoda lesz-e, de az biztos, a márkára jellemző dizájnfilozófia, a „Powered by Toughness” irányelv mentén készült, rendkívül modern a stílus, ugyanakkor a jármű erőt sugároz. A hűtőrács robusztus, s hogy meglegyen a terepjárós külső, a hátsó ajtó pótkeréktartót tartalmaz.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
Működőképes
Ausztráliában már az utcára is kimerészkedett, igaz, csak álcaruhában
Forrás: SsangYong

A tetőn kiegészítő LED-es lámpatestek vannak, bizonyítandó, a Torres bizony alkalmas lesz arra, hogy leguruljon a műutakról.

Képgaléria megtekintése (5 db kép)
A szabadban
Kiránduláshoz, hosszabb túrákhoz is megfelelő társ lesz
Forrás: SsangYong

A gyártása még idén elkezdődik, de az elektromos változatra a következő esztendő második feléig várni kell Európában. A SsangYong a Torrest a Korando és a Rexton, vagyis a kompakt és a családi szabadidő-autók szegmense közé pozicionálhatja.